COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

NIEUWE SUV PEUGEOT 3008 VOOR PROFESSIONNALS

Nieuwe SUV peugeot 3008 - Nieuw vooraanzicht met sterke persoonlijkheid
Nieuwe SUV peugeot 3008 - Nieuw vooraanzicht met sterke persoonlijkheid

NIEUWE SUV PEUGEOT 3008

Ontdek de nieuwe SUV Peugeot 3008 met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere Peugeot i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige Plug-In Hybrid wordt het rijden een genot  om aan de verwachtingen van professionals te voldoen.

BRIGHTER DESIGN*

/image/56/3/peugeot-3008-2020-030-fr-bbb.738563.jpg

* Geïnspireerd  design

NIEUW VOORAANZICHT

De krachtige, verfijnde front van de nieuwe SUV Peugeot 3008, wordt gedomineerd door de grille met verchroomd en geprofileerd blokkenmotie, bewonder de vloeiende en dynamische lijnen van de toekomst.

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - nieuwe achterlichten

NIEUWE ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde vind je de nieuwe Peugeot-specifieke lichten met Full LED-technologie, de karakteristieke 3D-klauwen en scrollende richtingaanwijzers. De lichten zijn bedekt met transparant rookglas, waardoor de zwarte kofferbakstrip aan elke zijde van de wagen wordt verlengd, hierdoor oogt de achterzijde van de wagen breder en straalt meer sportiviteit uit.

BESTUURDERSPLAATS

ENHANCED EXPERIENCE*

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Groot interieur Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Groot interieur hybrid

DE UNIEKE RIJERVARING MET DE PEUGEOT i-COCKPIT®

Met de hoogwaardige  gemoderniseerde Peugeot i-Cockpit® wordt je rijervaring aan boord van de nieuwe SUV Peugeot 3008 eenvoudig en intuïtief, met meer comfort en veiligheid.

Het compacte multifunctionele stuurwiel biedt je meer gevoel en wendbaarheid. Zijn nieuwe 10 "HD-touchscreen in combinatie met de 3D-navigatie met spraakbesturingi met de "multi-touchi"-technologie. De elegante verchroomde Toggles Switches geven je snel en intuïtief toegang tot de verschillende functies.

Dankzij de head-up digitale handset van hoge weergavekwaliteit, die gemakkelijk configureerbaari en aanpasbaari zijn, kan je je ogen op de weg behouden.

Bij de plug-in hybrideversies beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de Peugeot i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over het verbruik (elektriciteit en brandstof) weergegeven kunnen worden.

MOTORISATIES

SMART HIGH TECH*

*Intelligente Technologien

Met de nieuwe SUV Peugeot 3008 heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen benzine, diesel of Plug-in Hybrid bovenop  de specifieke Peugeot-kernmerken, zoals de ruimte, veel kofferruimte en vooral intens rijplezier.

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - motorisatie

Termische motorisaties

Het brede gamma thermische motoren van de nieuwe SUV Peugeot 3008 is volledig uitgerust met het Stop & Start-systeem.

- De benzinemotoreni voor superieur rijgenot en absolute topprestaties:

  • PureTech 130 S&S BVM6,
  • PureTech 130 S&S EAT8,
  • PureTech 180 S&S EAT8.

-De dieselmotoreni die hoge prestaties verzoent met lage emissies.

  • BlueHDi 130 S&S BVM6,
  • BlueHDi 130 S&S EAT8.

De achttrapsautomaat EAT8i met schakelpaddles aan het stuur is uitgerust met de Quickshift-technologie voor sneller, schokvrij schakelen. Deze versnellingsoptimalisatie draagt bij tot nog meer rijgenot en rijcomfort.

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Hybrid motorisatie

Plug-In Hybrid-motorisaties

De SUV Peugeot 3008 Plug-In Hybrid is verkrijgbaar als HYBRID4 (vierwielaandrijving, 300 pk). Die combineert:

  • een PureTech-benzinemotor van 147 kW/200 pk
  • twee elektromotoren van 80 kW/110 pk

De batterij van 13,2 kWh heeft een 100% elektrisch rijbereik van 59 km WLTPi.

 

De SUV Peugeot 3008 Plug-In Hybrid is ook verkrijgbaar als HYBRID (voorwielaandrijving, 225 pk). Die combineert:

  • een PureTech-benzinemotor van 132kW/180 pk
  •  een elektromotor van 80 kW/110 pk

De batterij van 13,2 kWh heeft een 100% elektrisch rijbereik van 56 km WLTPi.

DE BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Nieuwe SUV peugeot 3008 voor profesionnals

NIEUWE DIGITALE HANDSET

Zijn digitale head-up handset is uitgerust met een hoogwaardig display, dat zeer eenvoudig kan worden geconfigureerd en gepersonaliseerd, zodat je jouw ogen op de weg kunt houden tijdens je zakenreizen.

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Nieuw touchsreen

NIEUW TOUCHSCREEN

Zijn nieuwe centrale 10" HD-touchscreen, gekoppeld aan het Connected Navigation Pack met spraakherkenning, is voorzien van "multi-touch"-technologie.

Nieuwe SUV peugeot 3008 - Night vision

NIGHT VISION

In donkere omstandigheden detecteert het exclusieve "Night Visioni" infraroodcamerasysteem de aanwezigheid van voetgangers of dieren tot 200 meter voor de wagen, buiten het bereik van de koplampen. Hij waarschuwt je met een alarmsignaal. De automatische noodstop kan ook worden geactiveerd als voetgangers of fietsers zich in de buurt van de wagen bevinden.

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Connectiviteit

CONNECTIVITEIT

Peugeot Connect geeft je toegang tot een ruim aanbod geconnecteerde diensten met de TomTom-navigatie om verkeersinformatie, beschikbaarheid van parkeerplaatsen, brandstofprijzen of het weer in realtime waar te nemen, enz.
Met de Mirror Screeni-functie kan je genieten van Apple CarPlayTM- of Android AutoTM-compatibele smartphoneapplicaties op het touchscreen.

Peugeot 3008 : DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONE

DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONE

Het draadloze oplaadgebiedi van de nieuwe SUV Peugeot 3008 zorgt ervoor dat je je smartphone tijdens je zakenreizen continu kan gebruiken, in alle veiligheid.

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Advanced grip control

ADVANCED GRIP CONTROL

De Advanced Grip Control is een pack dat bestaat uit geoptimaliseerde tractiecontrolei, specifieke bandeni en Hill Assist Descent Controli. Hiermee kan je jouw grip aanpassen aan de veranderlijke wegomstandigheden: sneeuw, modder of zand.

De vierwielaandrijving van de SUV Peugeot 3008  HYBRID4 is ook verkrijgbaar met Advanced Grip Control, wat leidt tot verrassende prestaties in moeilijk begaanbaar wegen.

TOTALE GEBRUIKSKOSTEN

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Totale gebruikskosten

DE SUV MET EEN GEÏNSPIREERD DESIGN VOOR PROFESSIONALS

De Peugeot 3008 is specifiek afgestemd op de noden van professionals, met name wat betreft gebruikskosten. Peugeot heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de nieuwe Peugeot 3008 te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud. Ook de uitrusting, materialen en motoren zijn streng geselecteerd om de onderhoud- en brandstofkosten te minimaliseren.

DIENSTEN VOOR PROFESSIONALS

Nieuwe SUV Peugeot 3008 - Voor profesionnals

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek onze langetermijnhuurformule Free2Move Lease en bijbehorende diensten (met name fleet management), alsook onze andere financieringsformules, verzekeringscontracten, garanties en pechverhelping 7 dagen op 7 en 24 uren op 24, zonder onze naverkoopdiensten voor bedrijfsvoertuigen te vergeten.
Al onze medewerkers staan in voor jouw voorkeursbehandeling en mobiliteitsgarantie in alle omstandigheden, ongeacht de bedrijfsactiviteit en de grootte van jouw onderneming en wagenpark.

ONTDEK OOK