PEUGEOT RIFTER - DESIGN

CHARISMA OVER DE HELE LIJN

i echec de chargement du média

/image/83/5/peugeot-rifter-1802styp033.435835.jpg

COMPROMISLOOS DESIGN

De elegante, robuuste, wendbare en krachtige PEUGEOT RIFTER is een toonbeeld van veelzijdigheid. Met zijn korte en hoge motorkap en grote bodemvrijheid oogt hij als een SUV. Zijn koplampen met geïntegreerde LED-lichtsignatuuri en verticale grille accentueren zijn evenwichtig, compact en dynamisch silhouet.

/image/82/2/peugeot-rifter-2018-127-fr.435822.jpg

STERKE PERSOONLIJKHEID

Met zijn elegante silhouet en uitgepuurde lijnen blijft de PEUGEOT RIFTER nooit onopgemerkt. Een bodembeschermer van aluminiumi, lichtmetalen diamond cut 17" velgeni, dakrails en zwarte spatbordverbreders en flankbeschermers accentueren de opvallende styling van de RIFTER.

/image/82/3/peugeot-rifter-1802styp006.435823.jpg

LAAT DE LEEUW KLAUWEN

Meer dan zomaar een streep. Met zijn karakteristieke achterlichten met 3 strepen profileert de PEUGEOT RIFTER zich als een nieuw merkicoon. De optionele trekhaak biedt nog meer vrijheid, terwijl de 2 laterale schuifdeuren met grote opening en neerlaatbarei en getintei ruiten toegang bieden tot een interieur dat werkelijk niets te wensen overlaat.

MODERN INTERIEURDESIGN

/image/82/4/peugeot-rifter-2018-093-fr.435824.jpg

Weergaloos comfort. Neem plaats achter het stuur van de PEUGEOT RIFTER en geniet van de ergonomische rijpositie en superieure zitkwaliteit, zelfs voor de allergrootsten. Een ongehoord akoestisch comfort daarbovenop maakt dit interieur tot een waar toevluchtsoord.

MODULAIRE ZETELS & BAGAGERUIMTE

i echec de chargement du média

De ludospace die niets te wensen overlaat. Met 5 of 7 zitplaatsen en twee lengtes (Standard en Long) is de PEUGEOT RIFTER een toonbeeld van modulariteit. Voorpassagierszeteli en 2/3-1/3 gedeelde achterbanki of 3 aparte achterzetelsi met "Magic Flat"-systeemi die in de vloer kunnen worden neergeklapt, 3e zetelrij met 2 aparte en uitneembare zetels… u kiest zelf de configuratie. De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van 775 l tot 3.500 l en zelfs 4.000 l voor de versie Long met 5 zitplaatsen. Ten slotte maken ook de openende achterruiti, de lage laaddrempel en de vlakke laadvloeri het in- en uitladen een stuk makkelijker.

ZÉNITH® DAK

Naast een optimale lichtinval biedt het Zénith®i dak met elektrisch zonnescherm en LED-sfeerverlichtingi ook tal van extra opbergmogelijkheden in de middenboog, in de dakhemel en achter de voorruit.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

Maak kennis met ongeziene opbergmogelijkheden. Opbergvakken in de voor- en achterdeuren, in de middenconsole, onder de vloer… de PEUGEOT RIFTER beschikt over een recordvolumei aan opbergruimte in zijn categorie. Deze vakken zijn talrijk, ruim, toegankelijk én afgestemd op dagelijkse gebruiksvoorwerpen.