LIMITED EDITION PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION

508 SW

PEUGEOT New 508 SW

Vanaf 49.896 BTW incl.*

Vanaf 43.636 BTW excl.*

124g i

4.7l i

Ontdek de beperkte serie PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION, de hoogtechnologische premium break afgeleid van de GT-uitvoering.

DE RADICALE BREAK, FIRST EDITION GENAAMD

De beperkte serie Peugeot 508 SW FIRST EDITION is afgeleid van de luxueuze GT-uitvoering van het merk en vertoont enkele typische kenmerken.

Laat u verleiden door deze break met een laag en vloeiend silhouet, expressief front, gesculpteerde lijnen en groot panoramisch schuifdak.

Neem plaats achter het stuur van deze elegante, moderne en sportieve break en maak kennis met ongeziene rijsensaties, met dank aan de meest krachtige motoren van het gamma: een PureTech-benzinemotor van 225 pki of een BlueHDi-dieselmotor van 180 pki, beide gekoppeld aan een 8-trapsautomaat EAT8.

EXCLUSIEVE DETAILS DIE TELLEN

Ontdek de exclusieve uitrusting van de beperkte serie 508 SW FIRST EDITION en het kwaliteitsvolle concept tot in de kleinste details:

  • Grote achterklep met handsfree bediening biedt toegang tot een laadvloer met Zebrano houten afwerking en antisliprails. Deze kan ook worden voorzien van een fluwelen bekleding met omslag ter bescherming van laadvloer, laaddrempel en bumper.
  • Grille met glanzend zwarte sierlijst.
  • Tweekleurige diamond cut 19'' velgen Augusta met exclusieve Grey Dust glanslak.
  • Deurdrempels met het opschrift FIRST EDITION.

De Peugeot 508 SW FIRST EDITION is ook nog uitgerust met een groot panoramisch schuifdak.

WEERGALOZE PEUGEOT i-COCKPIT® & FIRST EDITION-INTERIEUR

/image/78/9/pc05-peugeot-508sw-1806styp-203.458789.jpg

Met de weergaloze Peugeot i-Cockpit® met compact stuur, configureerbaar head-up instrumentarium en capacitief 10" HD touchscreen is het interieur van de beperkte serie Peugeot 508 SW FIRST EDITION een toonbeeld van esthetiek en comfort.

Neem plaats in de ultracomfortabele, elektrisch verstelbare en verwarmbare AGRi zetels met meerpuntsmassage.

Het interieur valt tevens op door de Zebrano houten afwerking en rode of zwarte lederbekledingi met koperkleurige stiksels.

Diverse details accentueren het sportieve karakter van de nieuwe Peugeot 508 SW FIRST EDITION: stuurwiel bekleed met geperforeerd volnerflederi en mat verchroomde afwerking, zwarte dakhemel, full LED-sfeerverlichting, aluminium pedalen en deurdrempels met opschrift FIRST EDITION.

DE HOOGTECHNOLOGISCHE BREAK

/image/78/4/pc05-peugeot-508-2018-019-fr.458784.jpg

Laat u begeleiden door de meest geavanceerde technologie van de premium berline Peugeot 508 SW FIRST EDITION, zoals Night Visioni die voetgangers en dieren zichtbaar maakt in het donker en diverse rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol met Stop & Go functie gekoppeld aan rijstrookassistentie.

De Peugeot 508 SW FIRST EDITION is ook uitgerust met een draadloze inductielader voor smartphones, een digitale radio en een capacitief 10" HD touchscreen voor de geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenning en toegang tot diverse geconnecteerde diensten van TomTom®i.

PREMIUM AUDIOSYSTEEM & HOOFDTELEFOON VAN FOCAL®

/image/78/5/pc05-peugeot-508-2018-447-fr.458785.jpg

De beperkte serie Peugeot 508 SW FIRST EDITION beschikt over een FOCAL® audiosysteem met 10 luidsprekers en exclusieve FOCAL® technologie die garant staat voor een zuivere en gedetailleerde geluidsweergave.

Daarnaast is er ook een draadloze Listen-hoofdtelefoon van FOCAL®, getekend Peugeot Design Lab, waarmee u in alle exclusiviteit de uitzonderlijke FOCAL® luisterervaring ook kunt beleven buiten uw Peugeot 508 SW FIRST EDITION.

FOTOGALERIJ