New 508

Ontdek de nieuwe Peugeot 508, de premium berline met een gedurfd design, compromisloze kwaliteit en hoogtechnologische uitrusting voor een intense rijervaring.

DE WEERGALOZE PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/40/0/pc05-peugeot-508-2018-041-fr.465400.jpg

RIJ IN DE WEERGALOZE PEUGEOT i-COCKPIT®.
Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit® van de nieuwe PEUGEOT 508. Rij in de nieuwste versie van een visionaire cockpit, met een compact stuur, configureerbaar head-up instrumentarium i en capacitief 10" HD touchscreen i. Bedien alle wagenfuncties met de ergonomische 'Toggle Switches'.

CONNECTIVITEIT

/image/40/1/pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.465401.jpg

HOU CONTACT MET DE WERELD
Met de functie Mirror Screen idupliceert u uw favoriete compatibele apps op het capacitieve 10" touchscreen i en laadt u uw smartphone op i via de middenconsole.
Reis in alle sereniteit met geconnecteerde 3D-navigatie i en spraakherkenning, waarbij de TomTom® diensten u in real-time informeren over alle relevante verkeerssituaties i. Met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify i van de nieuwe premium berline PEUGEOT 508 kan u de interieursfeer personaliseren en het rijgedrag van de wagen aanpassen met behulp van de actieve ophanging.

INTERIEURCOMFORT

ZITCOMFORT OP MAAT
Voor maximaal comfort in alle omstandigheden is de nieuwe PEUGEOT 508 uitgerust met voorzetels met het AGR i label dat garant staat voor optimale ergonomie en afstelmogelijkheden. Voor nog meer comfort kan u ook opteren voor elektrisch verstelbare zetels met geheugen, verwarming en meerpuntsmassage i door acht pneumatische kussens.

PREMIUM FOCAL® AUDIOSYSTEEM

Hi-Fi FOCAL®, ZUIVER GELUID.
Het premium audiosysteem van FOCAL® i munt uit door een gedetailleerde geluidsweergave die zelfs de meest veeleisende liefhebber weet te bekoren.
Met 10 luidsprekers en de meest geavanceerde geluidstechnologie weet de nieuwe Peugeot 508 de grenzen van hifi-geluidsweergave in de auto te verleggen.

RIJPRESTATIES

BAAN U EEN WEG.
De nieuwe Peugeot 508 profiteert van de meest geavanceerde technologie van het merk. Met zijn messcherpe handling, aangename besturing en voorbeeldige wegligging dankzij de elektronisch gestuurde ophanging ibiedt hij dan ook maximale bewegingsvrijheid en unieke rijsensaties.