CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

PEUGEOT 208

PEUGEOT 208

De PEUGEOT 208, de compacte berline van de nieuwe generatie, oogt nog strakker, sportiever en verfijnder. Laat u verleiden door zijn karakter en tomeloze energie.

ONWEERSTAANBARE LOOKS

PEUGEOT 208 SW ONWEERSTAANBARE LOOKS

Bij de eerste blik verleidt de PEUGEOT 208 meteen met zijn styling, die strak, sportief en elegant oogt.

Samen met de ver uiteen geplaatste mistlichten geeft dit een breder, dynamischer en stabieler effect, dat uitnodigt tot rijden.

INTUÏTIEF EN INTENS RIJGEDRAG

PEUGEOT 208 SW CONDUITE INTUITIVE ET EXCITANTE

De PEUGEOT 208 beschikt over een kwaliteitsvol en verfijnd interieur waar alle functies perfect binnen handbereik zitten en de bediening wordt vergemakkelijkt door de PEUGEOT i-Cockpit.

Met een compact stuur, een head-up display en een groot capacitief 7" touchscreeni zorgt de PEUGEOT i-Cockpit voor een weergaloze rijervaring, in alle veiligheid.

 

EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID

/image/23/5/peugeot_208_2015_173_fr.25235.jpg

Met zijn compacte afmetingen, lage gewicht en uitgekiende stroomlijn biedt de PEUGEOT 208 een optimale mix van comfort en handling.

Dankzij zijn technologieën en zijn uitgebreid gamma PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm, biedt de PEUGEOT 208 uitmuntende en superieure prestaties en een ultralaag verbruik.

 

/image/52/9/peugeot_bv_2014_002_fr_-_copie.25529.jpg

De PEUGEOT 208 is ook leverbaar met de zestrapsautomaat EAT6i die bijzonder vlot schakelt en zo bijdraagt tot de unieke rijsensaties.

 

GT LINE

Peugeot 208 GT Line

Het gamma van de Peugeot 208 wordt naar boven toe uitgebreid met de karaktervolle, dynamische en sportieve GT Line.

FOTO'S & VIDEO'S

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik van uw 208?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.

De aangegeven waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-testprocedure op basis waarvan vanaf 1 september 2018 typegoedkeuring wordt verleend voor nieuwe voertuigen. Deze WLTP-procedure vervangt de vorige testprocedure, meer bepaald de Europese rijcyclus (NEDC). Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot gemeten volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die welke volgens de NEDC-procedure worden gemeten. De waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor verdere inlichtingen. Meer informatie op https://www.peugeot.be/nl/merk-en-technologie/wltp.html.