Peugeot 208

PEUGEOT

Klanten hebben deze wagen gekocht

Bekijk 38 reviews

208 - 5 DEURS

De PEUGEOT 208, de compacte berline van de nieuwe generatie, oogt nog strakker, sportiever en verfijnder. Laat u verleiden door zijn karakter en tomeloze energie.

ONWEERSTAANBARE LOOKS

PEUGEOT 208 SW ONWEERSTAANBARE LOOKS

Bij de eerste blik verleidt de PEUGEOT 208 meteen met zijn styling, die strak, sportief en elegant oogt.

Samen met de ver uiteen geplaatste mistlichten geeft dit een breder, dynamischer en stabieler effect, dat uitnodigt tot rijden.

INTUÏTIEF EN INTENS RIJGEDRAG

PEUGEOT 208 SW CONDUITE INTUITIVE ET EXCITANTE

De PEUGEOT 208 beschikt over een kwaliteitsvol en verfijnd interieur waar alle functies perfect binnen handbereik zitten en de bediening wordt vergemakkelijkt door de PEUGEOT i-Cockpit.

Met een compact stuur, een head-up display en een groot capacitief 7" touchscreeni zorgt de PEUGEOT i-Cockpit voor een weergaloze rijervaring, in alle veiligheid.

 

EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID

/image/23/5/peugeot_208_2015_173_fr.25235.jpg

Met zijn compacte afmetingen, lage gewicht en uitgekiende stroomlijn biedt de PEUGEOT 208 een optimale mix van comfort en handling.

Dankzij zijn technologieën en zijn uitgebreid gamma PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm, biedt de PEUGEOT 208 uitmuntende en superieure prestaties en een ultralaag verbruik.

 

/image/52/9/peugeot_bv_2014_002_fr_-_copie.25529.jpg

De PEUGEOT 208 is ook leverbaar met de zestrapsautomaat EAT6i die bijzonder vlot schakelt en zo bijdraagt tot de unieke rijsensaties.

 

GT LINE

Peugeot 208 GT Line

Het gamma van de Peugeot 208 wordt naar boven toe uitgebreid met de karaktervolle, dynamische en sportieve GT Line.

PEUGEOT 208 GT LINE BLACK PACK

PEUGEOT 208 GT Line BLACK PACK

ZWART IS  IN

Maak uw PEUGEOT 208 nog exclusiever met het optionele Black Pack voor de GT Line-uitvoering. Met de zwarte chrome EQUALIZER grille en rode belettering op een verchroomde achtergrond die het sportieve karakter accentueert, sierlijsten op de achterdeuren en zijspiegelbehuizingen in Noir Perla Nera die fraai harmoniëren met de getinte beglazing en de speciale lichtmetalen diamond cut 17" velgen CAESIUM in glanzend Noir Onyx die zorgen voor de ultieme touch.

 De resoluut radicale PEUGEOT 208 Black Pack.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik van uw 208?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.