CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

SUV 2008

Ontdek de compacte SUV PEUGEOT 2008: een robuuste SUV met uitgesproken design. Vraag een testrit of configureer hem online! Ontdek hem in foto's en video's

DESIGN

VERLEIDELIJKE KRACHT

Laat u verleiden door het stoere design van de compacte Peugeot 2008 SUV en zijn robuuste maar ook geraffineerde karakter. Door de grote bodemvrijheid, de spatschermverbredersien de verticale grille heeft hij alle kenmerken van een compacte SUV. De golvende vorm van het dak, de dakrails, de sierlijsten van de achterportieren en de dakspoiler accentueren het elegante en geraffineerde design.

/image/74/8/peugeot-2008-2019-029-fr.593748.jpg
/image/74/9/peugeot-2008-2019-039-fr.593749.jpg
/image/75/0/peugeot-2008-2019-040-fr.593750.jpg

De naadloos in de carrosserie geïntegreerde koplampen geven met hun hightech behuizingen, waarin verchroomde en zwarte elementen zijn gecombineerd, de auto een katachtige blik. De drie klauwen van de lichtsignatuur van de achterlichten zorgen voor een fascinerend 3D-effect. De achterlichten bevinden zich deels op de achterklep die toegang biedt tot een praktische en gemakkelijk toegankelijkei, grote bagageruimtei.

BESTUURDERSPLAARS

INTUÏTIEF EN WENDBAAR

/image/75/1/peugeot-2008-2018-021-fr.593751.jpg

Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit® en ervaar unieke rijsensaties. Met het compacte stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel met led-omrandingi en het capacitieve 7 inch touchscreen biedt de strak vormgegeven PEUGEOT i-Cockpit® intuïtieve en dynamische rijsensaties. Het PEUGEOT Connect 3D-navigatiesysteemi met spraakherkenning staat borg voor een onbezorgde reis. Dankzij de TomTom®-services wordt alle voor het rijden nuttige informatiei in real time weergegeven.

/image/75/2/peugeot-2008-2018-022-fr.593752.jpg
/image/75/3/peugeot-2008-2017-005-fr.593753.jpg
/image/75/4/peugeot-2008-2017-013-fr.593754.jpg

Dankzij Mirror Screen kunt u via het touchscreen van uw compacte Peugeot 2008 SUV de apps van uw smartphone gebruiken, als ze compatibel zijn met Apple CarPlayTMi

Stap in en ervaar de hoogwaardige kwaliteit van de materialen, de voorbeeldige afwerking en het aangename licht dankzij het grote glasoppervlak. Geniet in het donker van een unieke lichtambiance dankzij de lichtgeleiders i van het glazen panoramadaki.

MOTOREN

PRESTATIES EN EFFICIENCY

/image/75/5/peugeot-2008-2019-032-fr.593755.jpg

Ontdek het rijplezier dat de compacte Peugeot 2008 SUV u te bieden heeft. Hij combineert efficiënte Euro 6-motoren (PureTech benzine en BlueHDi diesel) met een uitstekende wegligging en uiterst dynamische rijeigenschappen. Voor nog meer rijsouplesse is er een 1.2 PureTech 130 met de automatische transmissie EAT6, een transmissie die snel en vloeiend schakelt.

TECHNOLOGIE

DE HIGHTECH SUV

/image/75/6/peugeot-2008-2019-030-fr.593756.jpg

De compacte Peugeot 2008 SUV kan worden voorzien van talloze hightech rijhulpsystemen die uw veiligheid vergroten en u helpen bij het parkeren en het anticiperen op de rijomstandigheden.

i echec de chargement du média

FLEXIBEL EN VEELZIJDIG.

De Grip Control®i, zorgt ervoor dat de Peugeot 2008 SUV ook op onverharde wegen uit de voeten kan. In combinatie met Mud & Snow-winterbanden vergroot de Grip Control®, die met een draaiknop op de middenconsole kan worden bediend, de gebruiksmogelijkheden van de auto. Bij dit veelzijdige en flexibele systeem houdt u altijd de regie door afhankelijk van de grip van de wielen te kiezen uit één van de vier standen: Sneeuw, Offroad, Zand, ESP Off (ESP uitgeschakeld).

i echec de chargement du média

NOODREMASSISTENTIE

Het systeem Active City Brakei kan door middel van een automatische noodstop helpen een aanrijding te voorkomen of de ernst ervan te beperken als bij een lage snelheid de bestuurder niet ingrijpt bij een dreigende aanrijding.

Een aan de bovenzijde van de voorruit aangebrachte lasersensor met kort bereik detecteert de obstakels. Het systeem kan met volle kracht remmeni om een aanrijding te voorkomen of de ernst ervan te beperken door de snelheid van de aanrijding te verlagen. In bepaalde gevallen kan het systeem de auto volledig tot stilstand brengen om de aanrijding met de voorligger te voorkomen.

i echec de chargement du média

GEMAKKELIJK PARKEREN

De Park Assisti helpt u bij het opzoeken van een geschikte parkeerruimte en kan uw auto automatisch in- en uitparkeren (bij fileparkeren).

Het systeem laat bij een snelheid tot 8 km/h de auto automatisch sturen en informeert de bestuurder via meldingen en geluidssignalen. U moet zelf gas geven, remmen, de versnellingsbak en, bij een handgeschakelde versnellingsbak, de koppeling bedienen.

i echec de chargement du média

ACHTERUITRIJCAMERA

De achteruitrijcamerai wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling.

De beelden van de camera worden weergegeven op het touchscreen zodat u obstakels achter de auto kunt waarnemen die u anders niet zou kunnen zien.

/image/75/7/peugeot-2008-2016-154-fr.593757.jpg

EEN DOORDACHT CONCEPT

De PEUGEOT 2008 SUV is dankzij zijn lichte constructie (een van de lichtste van het segment) en geraffineerde onderstel een uitermate wendbare en scherp sturende SUV met een voortreffelijk rijgedrag.

De schroefveren, schokdempers, stabilisatorstangen en voor- en achtertrein zijn specifiek zodat elke 2008, ongeacht de motoruitvoering, geweldig rijdt.

GRIP CONTROL®
ACTIVE CITY BRAKE
PARK ASSIST
ACHTERUITRIJCAMERA
CONCEPTION

FOTO’S & VIDEO’S

ONTDEK OOK

GEMIDDELD VERBRUIK IN DE PRAKTIJK

Om zijn klanten nog beter te informeren, geeft de Groep PSA voortaan onafhankelijke en gecertificeerde informatie over het verbruik in de praktijk.Ontdek het gemengd verbruik in de praktijki van de SUV PEUGEOT 2008.

De aangegeven waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-testprocedure op basis waarvan vanaf 1 september 2018 typegoedkeuring wordt verleend voor nieuwe voertuigen. Deze WLTP-procedure vervangt de vorige testprocedure, meer bepaald de Europese rijcyclus (NEDC). Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot gemeten volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die welke volgens de NEDC-procedure worden gemeten. De waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor verdere inlichtingen. Meer informatie op https://www.peugeot.be/nl/merk-en-technologie/wltp.html.