CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

2008 GT LINE

Peugeot SUV 2008 GT Line
Peugeot SUV 2008 GT Line

De mening van onze klanten

Lees 67 reviews

2008 GT LINE

EEN SUV MET STIJL

De nieuwe SUVi Peugeot 2008 GT Line bekoort met zijn typische afwerking. De exclusieve, zwart glanzende 17’’ Anthra velgen zijn echte blikvangers. Deze zwarte velgen passen perfect bij de zwarte afwerking van de grille, de mistlichten, de zijspiegelkappen en de dakrails.

In het verlengde van de nieuwe horizontale motorkap valt de verticale grille op door Black Chrome facetten en rood Peugeot-opschrift. Voorvleugels en achterklep zijn getooid met GT Line-logo’s terwijl de achterbumperbeschermer is voorzien van een sieruitlaat.

 

EEN SUV MET UNIEKE KWALITEITEN

/image/88/2/peugeot_2008_1802styp010.26882.jpg

Ook het interieur ademt een sportieve sfeer, die zich meteen laat voelen bij het openen van de deuren met roestvrij stalen drempels voorzien van het opschrift PEUGEOT. Neem plaats en ontdek de Peugeot i-Cockpit®. Het compacte stuur, bekleed met geperforeerd leder en rode stiksels, het hoog geplaatste instrumentenbord met rode achtergrondverlichting en het touchscreen met rood Redline-thema dragen stuk voor stuk bij tot een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag en een onverstoorbare handling.


Diverse technologieën versterken deze rijsensaties :

• Mirror Screeni : met MirrorLinkTMiof Apple Carplay® (i: Apple Carplay® is een communicatieprotocol van Apple) dupliceert of bedient u het scherm van uw smartphonei

• Achteruitrijcamerai : dit systeem detecteert verborgen obstakels bij het achteruitrijden, wat het manoeuvreren een stuk veiliger maakt.

• Grip control®i: vergemakkelijkt het rijden in alle omstandigheden. De Grip Control®-technologie zorgt voor meer grip op gladde ondergrond dankzij 5 rijmodi (standaard, sneeuw, alle terrein, zand, ESP off).

 

EEN HIGHTECH SUV

Een rank silhouet en laag gewichti zijn twee grote troeven van de nieuwe SUV Peugeot 2008 GT Line. Daarnaast is er keuze uit diverse motoren die de nieuwe SUV Peugeot 2008 GT Line niet alleen bijzonder zuinig, maar ook milieuvriendelijk maken.

De nieuwe Peugeot 2008 GT Line is leverbaar met Euro6 PureTech 3-cilinderbenzinemotoren en de nieuwe zestrapsautomaat EAT6i met Quickshift-technologie voor sneller, schokvrij schakelen en maximaal rijgenot. De dieselmotoren van de nieuwe SUV Peugeot 2008 GT Line zijn uitgerust met BlueHDi-technologie. 

De nieuwe SUV Peugeot 2008 GT Line garandeert u ook maximale rijveiligheid dankzij de Active City Brakei Dit systeem verhoogt de rijveiligheid in de stad door een botsing te vermijden of te beperken wanneer de bestuurder niet reageert.i

 

FOTO'S & VIDEO'S

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik van uw 2008?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.

De aangegeven waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn in overeenstemming met de WLTP-testprocedure op basis waarvan vanaf 1 september 2018 typegoedkeuring wordt verleend voor nieuwe voertuigen. Deze WLTP-procedure vervangt de vorige testprocedure, meer bepaald de Europese rijcyclus (NEDC). Aangezien de testomstandigheden realistischer zijn, zijn het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot gemeten volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan die welke volgens de NEDC-procedure worden gemeten. De waarden voor het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: specifieke uitrusting, opties en bandentype. Neem contact op met uw verkooppunt voor verdere inlichtingen. Meer informatie op https://www.peugeot.be/nl/merk-en-technologie/wltp.html.