De bestelwagen PEUGEOT Partner is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën die het rijden veiliger en makkelijker maken. Bovendien komt dit ook de levensduur van uw bedrijfsvoertuig ten goede.

BlueHDi-MOTOREN

/image/94/6/peugeot-partner-techsecurity-01.138946.jpg

Als kleine bestelwagen is de PEUGEOT Partner verkrijgbaar met diverse Euro 6i BlueHDi-dieselmotoren van 75 pk tot 120 pk. De nieuwe BlueHDi-motoren bieden nog meer rijgenot bij een nog lager verbruik en nog lagere CO2-uitstoot.

/image/94/7/peugeot-partner-techsecurity-02.138947.jpg

De PEUGEOT Partner is ook verkrijgbaar met de 1.6 BlueHDi 100 pk S&S ETG6. De schakelpook van de gepiloteerde manuele 6-versnellingsbak is handig op het dashboard geplaatst zodat de bestuurder heel makkelijk kan overschakelen van automatisch (A) naar handmatig schakelen (M) en omgekeerd.

PEUGEOT CONNECT FLEET

/image/94/8/peugeot-partner-techsecurity-03.138948.jpg

U bent fleet manager? Met Peugeot Connect Fleeti verhoogt u uw productiviteit, verbetert u uw service en verlaagt u uw kosten dankzij ecorijden.

Verzamel in real time essentiële info over uw voertuigen zoals gereden afstand, verbruik, gebruiks- en rijtijden, foutmeldingen en onderhoudsplanning. U kunt bestuurders ook individueel adviseren om het brandstofverbruik te beperken en gebruikmaken van de geolokalisatiefunctie voor elk voertuig van uw vloot.

ACHTERUITRIJCAMERA

/image/94/9/peugeot-partner-techsecurity-04.138949.jpg

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld. Zo kan de bestuurder het traject visualiseren op het 7’’ touchscreen en in alle veiligheid manoeuvreren.

ACTIVE CITY BRAKE

/image/95/0/peugeot-partner-techsecurity-05.138950.jpg
/image/95/1/peugeot-partner-techsecurity-06.138951.jpg

Active City Brakei (automatisch stadsremsysteem) verhoogt de rijveiligheid. Bij snelheden tot 30 km/u helpt dit systeem aanrijdingen voorkomen of beperken wanneer de bestuurder niet ingrijpt.

HELLINGSTARTHULP

Op hellingen van meer dan 5% houdt de hellingstarthulp de wagen kortstondig geïmmobiliseerd, zowel bij vooruit- als bij achteruitrijden. Dit geeft de bestuurder de kans om de voet van het rempedaal te verplaatsen naar het gaspedaal.

CRUISECONTROL
EN
SNELHEIDSBEGRENZER

De cruisecontroli houdt een ingestelde snelheid aan zonder het gaspedaal in te trappen. Voor nog meer rijveiligheid kan met de begrenzer een maximumsnelheid worden ingesteld. 

PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER

Het audiovisuele parkeerhulpsysteem detecteert obstakelsi bij het manoeuvreren. In combinatie met de achteruitrijcamerai wordt manoeuvreren werkelijk kinderspel!

GRIP CONTROL®

/image/95/2/peugeot-partner-techsecurity-07.138952.jpg

Grip Control®i (versterkte grip) verhoogt de trekkracht en grip van de PEUGEOT Partner op elke ondergrond voor een serene rijervaring. Met de draaiknop op de middenconsole stemt u de grip meteen af op de meest uiteenlopende rijomstandigheden: sneeuw, modder of zand.