PARTNER

Partner VU

PEUGEOT Partner

PARTNER

Ontdek de Peugeot Partner, de robuuste en geconnecteerde bestelwagen die een meerwaarde betekent voor elke professional.

ROBUUST EN PARAAT

/image/81/0/peugeot-partner-homepage-04.jpg

NUTTIGE TECHNOLOGIE

/image/80/8/peugeot-partner-homepage-03.jpg

FLEXIBILITEIT

/image/81/4/peugeot-partner-homepage-06.jpg

ROBUUST EN PARAAT

/image/88/6/peugeot-partner-homepage-02.99732.138886.jpg

De Peugeot Partner bewijst al meer dan 20 jaar zijn kwaliteiten en betrouwbaarheid op de weg.
Met zijn moderne en geconnecteerde uitrusting en efficiënte motoren is de Partner een bestelwagen die altijd paraat is.

Dit bedrijfsvoertuig valt ook op door zijn uitgesproken robuuste en moderne styling.
De verticale grille verraadt een sterk karakter.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

/image/88/7/peugeot-partner-homepage-03.99734.138887.jpg
/image/89/0/peugeot-partner-homepage-04.138890.jpg

Als bedrijfsvoertuig beschikt de Peugeot  Partner over de meest geavanceerde technologieën. Met MirrorScreeni en CarPlay® kan het scherm van je smartphone worden gekopieerd op het 7’’ multimedia touchscreen.
Active City Brakei, de achteruitrijcamerai, parkeersensoren vooraan en achteraani alsook Grip Control®i zorgen voor maximale rijveiligheid.
De BlueHDi-motoren bieden dan weer nog meer rijgenot bij een nog lager verbruik en nog lagere CO2-uitstoot.

FLEXIBILITEIT

/image/89/1/peugeot-partner-homepage-05.138891.jpg

Met zijn Multi-Flexi bank en voorbeeldige modulariteit kan de Peugeot Partner tot 3 personen samen met de lading meevoeren. Met 4 koetswerkvarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m, dubbele cabine of chassis-cabine) is deze bestelwagen het ideale werkpaard in de meest uiteenlopende omstandigheden.

ONTDEK OOK DE PARTNER ELECTRIC

Partner_electric

Door een minimale ecologische voetafdruk te koppelen aan maximaal rijgenot, biedt de nieuwe Partner Electric een innovatieve vorm van mobiliteit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteiten die de Partner zo succesvol maken: een voorbeeldige modulariteit, optimaal gebruiksgemak en een laadruimte die tot de grootste in zijn categorie kan worden gerekend.

FOTO- EN VIDEOGALERIJ

PARTNER GAMMA

/image/89/2/peugeot-partner-homepage-06.138892.jpg

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen, biedt het gamma van de Peugeot Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetmanagers is er altijd een geschikte Partner.

Dit bedrijfsvoertuig, dat in 4 koetswerkvarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m, een dubbele cabine en een plancher-cabine-uitvoering) leverbaar is, is een ideaal stuk gereedschap dat op vele manieren inzetbaar is.

De Peugeot Partner Plancher Cabine-uitvoering is een geschikte basis voor een ombouw door een carrosseriebedrijf. Zo kan de Partner zelfs in de meest specifieke behoeften voorzien (bijvoorbeeld: een koelwagen met een geïsoleerde koelcel of een wagen die speciaal bestemd is voor bouwbedrijven).

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

HOEVEEL BEDRAAGT HET GEMIDDELDE VERBRUIK VAN UW PARTNER?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruik. i