New Partner

PArtner 2

NEW PEUGEOT PARTNER

Vanaf 14.397 BTW incl.*

Vanaf 11.898 BTW excl.*

112g i

4.2l i

Consommation de carburant et émissions de CO2 NEDC

Valeurs NEDC(1) : Consommation de carburant 5,5 en cycle mixte, 4,9 en extra-urbain et 6,5 en urbain NEDC (l/100 km) - Emissions de CO2 (mixte) NEDC : 114 (g/km)
(1) Les valeurs de consommation de carburant et d'émissions de CO2 sont déterminées sur la base d'une nouvelle règlementation WLTP (Règlement UE 2017/948) et les valeurs obtenues ont été converties en NEDC pour permettre la comparabilité avec les autres véhicules. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour de plus amples informations. Les valeurs ne tiennent pas compte notamment des conditions d'usage, du style de conduite, des équipements ou des options et peuvent varier en fonction du type de pneumatiques. Pour de plus amples renseignements sur les consommations de carburant et les émissions de CO2, veuillez consulter le guide pratique intitulé « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs » disponible gratuitement dans tous les points de vente ou auprès de l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) ou sur http://www.carlabelling.ademe.fr/

Détails du financement

Un crédit vous engage et doit être remboursé.
Vérifiez vos capacités de remboursement avant de vous engager.

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 248,42 €

Dont loyer financier

248,42 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

10 000 km

Option d'achat

14 263,44 €

Montant total dû en cas d'acquisition 27 406,43 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 254,36 €

Dont loyer financier

254,36 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

15 000 km

Option d'achat

14 025,72 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 382,55 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 260,31 €

Dont loyer financier

260,31 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

20 000 km

Option d'achat

13 787,99 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 359,02 €

Offre de location avec option d’achat, sur 37 mois, sans assurance facultative, avec un premier loyer obligatoire d’un montant de 4 199,87 €, proposée par PSA Finance France. Offre valable pour toute commande d’un SUV PEUGEOT 2008 GT Line PureTech 110 S&S EAT6 Black Pack + dans les Pages SUV PEUGEOT 2008 Black Pack + sur le site internet Peugeot.fr, réservée aux particuliers majeurs résidant en France métropolitaine, sous réserve d’acceptation du dossier par CREDIPAR, SA au capital de 138 517 008 €, RCS Nanterre 317 425 981, 9 rue Henri Barbusse 92230 Gennevilliers, n° ORIAS 07004921 (www.orias.fr). PSA Finance France est une dénomination commerciale de CREDIPAR. Vous disposez du délai légal de rétractation.

(1) Le montant du prix et des loyers n'inclut pas le coût du certificat d'immatriculation qui reste à la charge du locataire.

(2) Prestation Peugeot Pack Entretien offerte pour 37 mois et/ou 30 000 km, au premier des 2 termes durée/kilométrage atteint, selon conditions générales disponibles sur internet.


SURROUND REAR VISION

RIJ NOOIT MEER BLIND

/image/33/1/peugeot-par-2018-014-fr.473331.jpg

Met de nieuwe Peugeot Partner kan u als eerste genieten van Surround Rear Vision i. Dit innovatieve systeem maakt het rijden nog makkelijker en veiliger doordat u de omgeving nog beter in het oog kan houden, zelfs wanneer de achterruit is bedekt.

Op een scherm i geven twee camera'si een beeld van de nabije omgeving van het voertuig zonder beglazing of met volle tussenwand.

Dit systeem heeft drie subfuncties:

  • Zijdelings zicht op de omgeving aan passagierszijde met dodehoekbewaking.
  • Verzichtfunctie.
  • Achteruitrijcamera met zicht op de onmiddellijke omgeving achter het voertuig om het manoeuvreren te vergemakkelijken door de breedte van het voertuig aan te geven met uitgeklapte zijspiegels, afstanden van 30 cm, 1 m en 2 m vanaf de achterbumper, het traject in functie van de stuurpositie en het openingsbereik van de achterdeuren i.

Met Surround Rear Vision hoeft u niet meer te kiezen tussen een verhoogde rijveiligheid door een beter zicht en een betere beveiliging van uw lading i die soms meer waard is dan het voertuig, doordat u nu kan opteren voor een onbeglaasde laadruimte i.

i echec de chargement du média

i echec de chargement du média

OVERLADINGSINDICATOR

GA NOOIT MEER OVER DE LIMIET

/image/33/2/peugeot-par-2018-015-fr.473332.jpg

De nieuwe Peugeot Partner kan als eerste bedrijfsvoertuig worden uitgerust met een overladingsindicator i.
Deze innovatieve functie informeert de bestuurder wanneer de maximaal toegelaten massa wordt overschreden i, zowel wat betreft de technisch toelaatbare maximummassa (TTMM) als de maximaal toegelaten voor- en achteraslast.

De doelstelling is dubbel:

  • Risico op overlading voorkomen (verstoorde handling, verstoord remgedrag, klapband, vroegtijdige slijtage...).
  • Voldoen aan de legitieme verwachtingen van klanten inzake veiligheid.

i echec de chargement du média

DAGELIJKSE BONDGENOTEN

De lijst van technologische snufjes oogt indrukwekkend en ongezien voor het segment en is vergelijkbaar met die van een SUV Peugeot 3008, met afhankelijk van de versie: 

  • Elektrische parkeerrem. Naast het gebruiksgemak maakt de handremhendel ook plaats voor een groot opbergvak of een bredere centrale zitplaats bij een 3-zitsbank.
  • Adaptieve cruisecontrol houdt de ingestelde snelheid aan en past automatisch de afstand tot voorliggers aan. Met een 8-trapsautomaat kan de wagen desgevallend tot stilstand worden gebracht.
  • Uitgebreide verkeersbordherkenning toont herkende verkeersborden en de gedetecteerde maximumsnelheid voor het instellen van de snelheidsbegrenzer/-regelaar.
  • Actieve rijstrookassistentie stuurt bij wanneer de bestuurder even niet goed oplet.
  • Bestuurdersalarm met camerabewaking van het gedrag van de bestuurder en analyse van de stuurbewegingen. Bij verminderde alertheid wordt een audiovisueel alarm geactiveerd.
  • Active Safety Brake dat een dreigende botsing detecteert.
  • Sleepstabiliteitscontrole stabiliseert de aanhanger door slingeren tegen te gaan of desgevallend te vertragen.
  • Automatische koplampen (groot-/dimlichten).
  • Dodehoekbewaking met waarschuwingsindicator in de zijspiegels.
  • Handenvrij openen en starten.

STAP IN EEN GECONNECTEERDE WERELD!

/image/33/4/peugeot-par-2018-039-fr.473334.jpg

Maximale connectiviteit wordt verzekerd door een groot 8" touchscreen in kleur. Behalve dit scherm, dat centraal is opgesteld en naar de bestuurder toe is gericht, zijn er ook nog twee USB-aansluitingen, een Jack-aansluiting, een Bluetooth-verbinding en een draadloze smartphonelader. Het systeem is bovendien Mirror Screen compatibel met Mirror Link®, Apple Carplay™ en Android Auto™.

Geconnecteerde 3D-navigatie werkt met spraakherkenning en een eenvoudige en intuïtieve zoekfunctie. Het houdt rekening met realtime verkeersinfo (TomTom Trafic). Ook parkings, tankstations en lokale weerinfo worden weergegeven.

Voor nog meer rijveiligheid is 3D-navigatie aangevuld met Peugeot Connect SOS en Assistance.

  • Peugeot Connect SOS verstuurt een alarm bij een ongeval, lokaliseert het voertuig en contacteert de hulpdiensten indien nodig.
  • Peugeot Assistance brengt u desgewenst in contact met de pechverhelpingsdienst van Peugeot, die op basis van de gecommuniceerde gegevens (geolokalisatie, serienummer van het voertuig, kilometerstand en foutcodes van de boordcomputer) een depannagevoertuig stuurt.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken en uw voertuig optimaal te beheren inzake onderhoud, verbruik en traject, biedt de nieuwe Peugeot PARTNER keuze uit tal van optionele geconnecteerde packs:

  • Het Pack Monitoring informeert de eigenaar over de nodige onderhoudsbeurten via MyPeugeot.
  • Het Pack Tracking lokaliseert de nieuwe Peugeot PARTNER in realtime en helpt de politiediensten bij diefstal.

Voor fleet managers die hun wagenpark optimaal willen beheren, is er keuze uit 3 specifieke packs:

  • Het pack Connect Fleet Management biedt de mogelijkheid van opvolging van gereden afstanden en gebruiksuren, een nauwkeurige evaluatie van verbruik en brandstofkosten of realtime opvolging van onderhoudscycli.
  • Het pack éco-conduite biedt ook nog de mogelijkheid tot analyse van het rijgedrag met gepersonaliseerd advies voor bestuurders.

Het pack géolocalisation ten slotte biedt de mogelijkheid van realtime opvolging van voertuigpositie, reisweg en stoptijden. Er kan ook een bepaalde zone worden geprogrammeerd, waarbij een alarm wordt verstuurd indien deze niet wordt gerespecteerd.

RESOLUUT ROBUUST

NIEUW PLATFORM VOOR DE PEUGEOT PARTNER

/image/33/3/peugeot-par-2018-045-fr-wip.473333.jpg

Behalve ruim 20 jaar professionele ervaring en toonaangevende kwaliteiten profiteert de Peugeot Partner ook van een nieuw platform dat garant staat voor een weergaloze wendbaarheid en dynamische handling.
De nieuwe Peugeot Partner is leverbaar in de versie LONG met een grotere wielbasis en kleinere achteroverhang, wat niet alleen het laadvolume maar ook de wendbaarheid en handling ten goede komt.

Combineer het beste van 2 werelden:

  • De nieuwe Peugeot Partner profiteert van het geperfectioneerde front van het platform EMP2 (gedeeld met de recente SUV i modellen en actuele berlines van het merk) en staat garant voor dynamisch rijcomfort, een voorbeeldige wegligging, een minimale draaicirkel en rijhulpsystemen die tot nu toe waren voorbehouden aan personenwagens.
  • De geoptimaliseerde achterwielophanging van de nieuwe Peugeot Partner verhoogt het laadvermogen tot 1.000 kgi  voor de versie STANDARD; tot 950 kgi voor de versie LONG), maakt de zijdelingse schuifdeur breder en zo de laadruimte vlotter toegankelijk, terwijl de overlappende achterdeuren zijn voorzien van verborgen scharnieren, wat de veiligheid en betrouwbaarheid ten goede komt.