CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Partner

PArtner 2
PArtner 2

PEUGEOT PARTNER

Vanaf 14.730 BTW incl.*

Vanaf 12.174 BTW excl.*

109g i

4.1l i

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot Partner stonden de basisbehoeften van professionele gebruikers centraal: maximale functionaliteit.

BEPROEFD BEDRIJFSVOERTUIG

/image/29/7/peugeot-par-2018-032-fr-bis.473297.jpg

De afmetingen zijn perfect conform voor het segment, met een lengte van 4,40 m voor de versie STANDARD, goed voor een nuttige laadlengte van 1,81 m. Dit biedt plaats aan 2 europaletten bij een laadvolume van 3,30 m3 tot 3,80 m3 naargelang de versie.

Deze afmetingen zijn nog groter bij de versie LONG met een totale lengte van 4,75 m (+35 cm). In dit geval bedraagt de nuttige laadlengte 2,16 m bij een nuttig laadvolume van 3,90 m3 tot 4,40 m3.

De nieuwe Peugeot Partner is gebaseerd op een afgeleide van het platform EMP2 waarop de nieuwste modellen van het merk zijn gebaseerd. Deze beproefde basis wordt gekenmerkt door kortere overhangen en een kleine draaicirkel die het manoeuvreren vergemakkelijkt: tussen stoepranden bedraagt die slechts 10,85 m voor de versie STANDARD en 11,43 m voor de versie LONG.

Het nuttig laadvermogen is het grootste van het segment met waarden die variëren van 650 kgi tot 1.000kgi voor sommige versies, zowel in de uitvoering STANDARD als LONG.

Pack Laadruimte i met versterkte verlichting en 10 sjorringen.

VEELZIJDIGE MODULARITEIT

LEVENSKWALITEIT AAN BOORD

De nieuwe Peugeot Partner i is leverbaar met de modulaire Multiflex-zitbank. Deze uitrusting biedt de mogelijkheid van een vlakke vloer, een nuttig laadvolume dat 400 l groter is en een nuttige laadlengte tot 3 m voor de versie STANDARD en zelfs 3,40 m voor de versie LONG, waarbij steeds 2 personen kunnen worden meegevoerd dankzij de laterale klapzetel.
De zitting van deze passagierszetel kan ook worden opgeklapt om hoge ladingen mee te voeren.
Het opbergvak onder de centrale zitting is vergrendelbaar met een hangslot.

Alle bergvakken zijn afgestemd op de specifieke noden van professionals. Ze zitten perfect binnen handbereik en zijn oordeelkundig verspreid over het interieur: handschoenenkastje, kofferbak, opbergrek, extra handschoenenkastje bovenin. Dat laatste vervangt de frontairbag die is vervangen door een airbag van het type "bag in roof" en kan desgewenst worden uitgerust met een 15" laptop of koeling. Deze ruimte is tevens voorzien van een kabeldoorvoer om de laptop aan boord op te laden.

Om de lading veilig vast te maken zijn er standaard 6 sjorringen voorzien die kunnen worden aangevuld met nog eens 4 ringen op halve hoogte terwijl de laadruimte optimaal wordt verlicht door 6 LED's met het optionele Pack Laadruimte.

De laadruimte is vlot toegankelijk via zijdelingse schuifdeuren (in optie), klapdeuren achteraan (2/3 – 1/3) met maximale laadopening (achterklep in optie).