Expert

/image/12/2/peugeot_expert_gallery9-2.17122.jpg

PEUGEOT Expert

Vanaf 20.139 BTW incl.*

Vanaf 16.644 BTW excl.*

130g i

4.9l i

Voor nog meer rijcomfort en rijveiligheid beschikt de PEUGEOT Expert over tal van rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

VERKEERSSIGNALISATIEHERKENNING EN SNELHEIDSBEGRENZINGiLeverbaar in optie

i echec de chargement du média

De multifunctionele camera herkent verkeersborden met snelheidsbeperkingen en informeert de bestuurder hierover op het instrumentenbord en/of head-up display. De uitgelezen snelheid wordt aangeraden als instelling voor de cruisecontrol wanneer die is geactiveerd.

VISIOPARK 1

i echec de chargement du média

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld. Hij biedt een zicht van 180° achteraan de bestelwagen en op de omgeving. Het beeld bevat richtlijnen die samen met het stuur bewegen. Wanneer obstakels achteraan het voertuig worden gedetecteerd, zoomt het systeem hierop automatisch in en geeft het desgewenst ook nog andere beelden weer.

PACK SAFETY

i echec de chargement du média

Het Pack Safetyi is een automatisch noodremsysteem met crashdetectie. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Wanneer de bestuurder dan niet of onvoldoende hard remt, doet het systeem dat in zijn of haar plaats. Zo wordt een botsing voorkomen bij snelheden tot 30 km/u en bij hogere snelheden wordt de impact beperkt door de snelheid te verlagen.

AUTOMATISCHE DIMLICHTEN

i echec de chargement du média

Dit systeemi werkt ‘s nachts. Het schakelt automatisch om tussen grootlichten en dimlichten wanneer de camera al dan niet tegenliggers detecteert.

AIRBAGS

/image/24/1/peugeot_expert_layout5-1.43241.jpg

De nieuwe PEUGEOT Expert is uitgerust met 4 airbags:

- 2 frontairbags die het hoofd en de borstkas van bestuurder en voorpassagier beschermen bij een frontale botsing.

- 2 zijairbagsi die de bestuurder en de voorpassagier beschermen bij een aanrijding in de flank.