/image/12/2/peugeot_expert_gallery9-2.17122.jpg

PEUGEOT Expert

Vanaf 20.139 BTW incl.*

Vanaf 16.644 BTW excl.*

130g i

4.9l i

LADEN

De nieuwe PEUGEOT Expert beschikt over een bijzonder handige uitrusting die uw productiviteit nog verhoogt.

MODUWORK CONCEPT

/image/23/0/peugeot_expert_layout7-4.43230.jpg
/image/23/1/peugeot_expert_layout7-5.43231.jpg
/image/23/2/peugeot_expert_layout7-6.43232.jpg

Met zijn Moduwork achterbank biedt de nieuwe PEUGEOT Expert maximale modulariteit om lege zitplaatsen optimaal te benutten. Zo kan de buitenste zitplaats worden opgeklapt waardoor extra laadruimte met een vlakke laadvloer ontstaat. Het grote luik in de scheidingswand kan worden geopend waardoor de nuttige laadlengte toeneemt tot max. 4 m en lange voorwerpen kunnen worden meegevoerd. En ten slotte kan uw nieuwe PEUGEOT Expert worden omgetoverd tot een rijdend bureau zo u dit wenst: de centrale armsteun is immers voorzien van een zwenkbaar werkblad.

HANDENVRIJE TOEGANG

i echec de chargement du média

Met de handenvrije schuifdeureni volstaat een eenvoudige beweging van de voet onder de hoek van de achterbumper om de nieuwe PEUGEOT Expert te ontgrendelen en de schuifdeur aan de betreffende kant te openen. Op dezelfde manier kan de deur ook worden gesloten en het voertuig vergrendeld wanneer u dit achterlaat. Met de handen vol hoeft u dus niets meer op de grond te zetten, u moet alleen de elektronische sleutel op zak hebben.

BINNENRUIMTE

i echec de chargement du média

De nieuwe PEUGEOT Expert paart compacte buitenafmetingen aan een maximaal laadvolume, een unicum in dit segment. Achteraan is de bestelwagen voorzien van 50/50 klapdeuren die kunnen worden voorzien van een verwarmde achterruit met ruitenwisser. Hij is ook leverbaar met een achterklep. De klapdeuren openen in een hoek van 250° zodat ze niet hinderen bij het laden en lossen. Dit kan uitsluitend bij de versie Long L3i zonder de werking van de zijdelingse schuifdeuren te belemmeren.

PROFESSIONELE INRICHTING

/image/23/5/peugeot_expert_layout6-4.43235.jpg
/image/23/6/peugeot_expert_layout6-2.43236.jpg

De laadruimte is beschikbaar met alleen de laadvloer of ook de zijwanden volledig bekleedi. Deze houten bekleding is al dan niet voorzien van een antislipcoating met aluminium drempelrails. De nieuwe PEUGEOT Expert is ook uitgerust met sjorogen. Een isolerende wand met beglazingi in plaats van de standaard scheidingswand biedt meer akoestisch en thermisch comfort, en garandeert tevens de veiligheid van de inzittenden. Deze wand biedt bovendien meer verstelmogelijkheden voor de rugleuning van de bestuurderszetel, wat de ergonomie en het comfort ten goede komt.