Expert

/image/12/2/peugeot_expert_gallery9-2.17122.jpg

PEUGEOT Expert

Vanaf 19.357 BTW incl.*

Vanaf 15.997 BTW excl.*

144g i

5.5l i

DESIGN & COMFORT

De vloeiende, expressieve lijnen van de PEUGEOT Expert ademen kracht en laten een ruim en functioneel interieur vermoeden.

EXTERIEURDESIGN

Met zijn uitgesproken design oogt de nieuwe PEUGEOT Expert solide en elegant tegelijk. De verhoudingen tussen front, cabine en laadruimte zijn uitgesproken harmonieus. De strakke belijning accentueert het eigentijdse silhouet terwijl de nieuwe, zeer hoog en verticaal geplaatste grille deze bestelwagen meteen herkenbaar maakt. Ten slotte zorgen het Pack Looki en de LED lichtsignatuur voor een extra elegante toets.

INTERIEURCOMFORT

Binnenin zet de nieuwe PEUGEOT Expert volop in op rijcomfort. Een trede maakt de hoge rijpositie vlot toegankelijk. De functionele en ergonomische cockpit voelt aan als die van een berline en biedt tal van opbergmogelijkheden. Bereid u alvast voor op een nieuwe rijervaring, met dank aan het head-up displayi en diverse rijhulpsystemeni. Aan boord van de nieuwe PEUGEOT Expert is de centrale armsteun bij Moduworki voorzien van een scharnierend blad dat de bestuurdersplaats omtovert tot een even ergonomisch als praktisch bureau op wielen. De smartphonehouderi met geïntegreerde voedingskabel en tablethouderi op het dashboard houden uw digitale apparatuur binnen het gezichtsveld én handbereik.

 

CONNECTIVITEIT

Maak uw ritten een stuk makkelijker met geconnecteerde 3D navigatie van de nieuwe generatie met spraakherkenningi. Via het touchscreen hebt u toegang tot geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Trafici. Met de Mirror Screen functiei sluit u uw smartphone aan op de USB ingang op het dashboard. U kunt uw apps dan vlot bedienen via het 7” touchscreen.