COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE
/image/59/3/peugeot-contrat-de-maintenance-lifestyle-2015-01.8931.1.181593.jpg

DE VERZEKERING BIJ UITSTEK, VOOR JOU EN JE PEUGEOT

Rij je met een Peugeot van minder dan 2 jaar oud? Dan is dit een verstandige keuze met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. PSA Verzekering biedt je een verzekeringsformule die optimaal is afgestemd op jouw behoeften en met alle nodige waarborgen voor je wagen, jezelf en je passagiers.

DE ONMISBARE DEKKING BA

PEUGEOT - Verzekering

Een verkeersongeval kan iedereen overkomen. Weten dat je bent beschermd, ook al bent je verantwoordelijk voor het ongeval, geeft dan ook een geruststellend gevoel. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA), die in België wettelijk is verplicht, is de basiswaarborg van een autoverzekering en vergoedt in jouw plaats de schade aan derden bij een ongeval waarvoor je verantwoordelijk bent.

PSA Verzekering vult die waarborg gratis aan met:

 • Eerste hulp die herstelling ter plaatse aanbiedt of het slepen van je wagen naar uw Peugeot-verkooppunt en voortzetting van het traject tot je bestemming of je woonplaats.
 • Een vervangwagen gedurende 3 dagen* volgend op het schadegeval, vermeerderd met feest- en weekenddagen. Dat aantal dagen kan onder bepaalde voorwaarden worden uitgebreid tot 30 dagen (zie 'Voordelen partnergarages')
 • De waarborg BOB, die bij een ongeval veroorzaakt door de BOB (degene op wie je een beroep doet om je naar huis te brengen na een avondje uit), zijn letselschade vergoedt (max. € 100.000) en, indien de verzekerde wagen wordt hersteld in een Peugeot-verkooppunt ook (tot max. € 25.000 met een eigen risico van € 500) de herstellingen of de terugbetaling ervan ten laste neemt (volgens de marktwaarde op het ogenblik van het ongeval) in geval van totaalverlies. 
 • De waarborg EURO+, die bijstand verleent indien je gewond bent geraakt bij een ongeval (gedeeltelijk of volledig in recht) in de meeste West-Europese landen. EURO+ schiet de meeste verschuldigde bedragen voor en vergoedt het evaluatieverschil van je letselschade, vaak minder hoog in het buitenland. 
 • Het voordeel ‘Click for you’ dat, wanneer het toegekend is, verhindert dat de premie wordt verhoogd na een schadegeval met schuld.

OMNIUM

PEUGEOT - Omnium verzekering

MINI-OMNIUM

PEUGEOT - Mini-Omnium verzekering

LAAT ONS JE BELANGEN VERDEDIGEN

/image/59/9/peugeot-lifestyle-1505pc-nik9860.181599.jpg

DENK OOK AAN JEZELF

PEUGEOT - Verzekering

MOBILITEITSGARANTIE

PEUGEOT - Mobiliteit

OMNIUM

OMDAT JE JOUW PEUGEOT NIET KAN MISSEN

De omniumverzekering van PSA Verzekering zorgt ervoor dat je nieuwe Peugeot in alle omstandigheden is verzekerd. Je bent tegen de cataloguswaarde van je wagen gedekt bij:

 • Diefstal of poging tot diefstal
 • Glasbreuk
 • Brand
 • Schade veroorzaakt door natuurkrachten (storm, hagel ...) of botsing met dieren, inclusief schade veroorzaakt door knaagdieren
 • Materiële schade als gevolg van een ongeval, het transport van de wagen, vandalisme of kwaad opzet (met een eigen risico)

In geval van volledige diefstal wordt je gedurende maximum 30 dagen een vervangwagen toegekend.

Zo biedt een omniumverzekering je een maximum aan gemoedsrust, comfort en service.

3 jaar waardegarantie
Bij een totaalverlies of diefstal biedt PSA Verzekering je de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe Peugeot met dezelfde factuurwaarde als de verzekerde wagen. Deze waardegarantie geldt wanneer je wagen op het moment van het ongeval minder dan 3 jaar oud is.
Kies je voor een cashvergoeding, dan wordt die degressief berekend op basis van de verzekerde waarde van je Peugeot bij ondertekening van je verzekeringscontract.

Wachttijd zonder zorgen bij overname van je wagen
Als je Peugeot-verkooppunt uw huidige wagen overneemt, dan is die ook voor de afgesproken overnameprijs verzekerd tegen materiële schade bij totaalverlies. Dit tot de levering van je nieuwe Peugeot en op voorwaarde dat die omnium is verzekerd.

Een vaste franchise bij materiële schade
Bij de ondertekening van je contract weet je exact hoeveel de vrijstelling bedraagt. Zo vermijdt je onaangename verrassingen bij een schadegeval!

Laat je jouw wagen herstellen door een Peugeot Erkend Hersteller, dan krijgt je 75 € korting op het bedrag van je vaste franchise.

Of kies je voor de optie ‘Eigen risico materiële schade aan 0 € bij eerste schadegeval'? De vaste franchise wordt dan teruggebracht tot 0 €: 

 • Bij herstelling door een Peugeot Geconventioneerd Hersteller en indien de herstellingskosten excl. BTW hoger liggen dan het bedrag van de vaste franchise
 • Bij totaalverlies

MINI-OMNIUM

BESCHERM JE PEUGEOT TEGEN EEN CORRECTE PRIJS

Je Peugeot is niet meer nieuw en je wenst deze niet meer te verzekeren tegen materiële schade. Toch wil je hem nog optimaal verzekeren. Kies dan voor PSA Primo Assurance, de formule mini-omnium die dekking biedt bij:

 • Diefstal of poging tot diefstal
 • Glasbreuk
 • Brand
 • Schade veroorzaakt door natuurkrachten (storm, hagel ...) of botsing met dieren, inclusief schade veroorzaakt door knaagdieren

 In geval van volledige diefstal word je gedurende maximum 30 dagen een vervangwagen toegekend.

LAAT ONS JE BELANGEN VERDEDIGEN

Bij een ongeval ontstaat er vaak onenigheid tussen de betrokken partijen. En vaak eindigt dit voor de rechtbank. De dekking rechtsbijstand van Peugeot Verzekering is er om je belangen te verdedigen. Ze onderneemt de nodige stappen om je schade vergoed te krijgen en draagt de kosten voor je juridische bijstand.

DENK OOK AAN JEZELF

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de bestuurder bij een ongeval waarbij hij in fout is niet verzekerd tegen eigen lichamelijk letsel. De factuur kan dan al snel oplopen en alle kosten zijn voor zijn eigen rekening. Gelukkig zorgt de optie ‘Veiligheid van de bestuurder’ in alle omstandigheden voor de nodige gemoedsrust. Zelfs indien je met de wagen van iemand anders rijdt.

MOBILITEITSGARANTIE

Je wagen is je vrijheid. Hoe betrouwbaar je Peugeot ook is, diefstal, pech of een ongeval kan iedereen overkomen. Met Hulpverlening +, als aanvulling op je autoverzekering, kan je ook rekenen op onze uitgebreide bijstandsverzekering. Zowel in België als in het buitenland, 24u/24 en 7d/7.

VOORDELEN

DEELNEMENDE VERKOOPPUNTEN

PEUGEOT - Bijstand

Je bent gedekt door een omnium of een BA (bij een schadegeval zonder schuld) en bent betrokken bij een ongeval? Doe een beroep op een deelnemend verkooppunt en geniet talrijke voordelen:

 1. Herstellingen volgens de regels van de kunst.
 2. Een versnelde expertise, gratis schoonmaak en check-up.
 3. Een korting van € 75 op het vaste eigen risico voor wagens.
 4. Een vervangwagen:
  1. Bij een ongeval: gedurende de hele duur van de herstellingen (max. 30 dagen).
  2. In geval van totaalverlies: max. 30 dagen.
  3. In geval van glasbreuk: max. 3 dagen.
 5. De derde betaler: we betalen alle kosten rechtstreeks aan het verkooppunt, met uitzondering van het eventuele eigen risico en de wettelijk terugvorderbare btw.

Die voordelen zijn van toepassing in België en binnen een straal van 30 km buiten onze grenzen.