ZET EEN STAP VERDER

MOVE TO ELECTRIC

Ontdek onze 100% elektrische wagens en Plug-in Hybrides

ACTUALITEIT

+ MEER ACTUALITEIT

NEW 2008

NEW 2008

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 2008, een compacte en polyvalente SUV met een opwindend design die garant staat voor een ongekende rijervaring, met de innovatieve PEUGEOT 3D i-Cockpit®, hightech alom en diverse krachtige en efficiënte motoren, zowel thermisch als elektrisch. 

HOU ME OP DE HOOGTE

Mobiliteitsgids

MOBILITEITSGIDS

Met alles wat er verandert in de wetgeving, de introductie van lage-emissiezones, de nieuwe motortypes, de steeds verder ontwikkelde rijhulptechnologie en de continu evoluerende markt, gaat de auto een overgangsfase in die vrijwel ongekend is in de geschiedenis. Voor de consument is het dan ook ingewikkeld om eruit wijs te raken en een juiste keuze te maken. Deze maand plaatst Peugeot zijn gloednieuwe mobiliteitsgids online:  www.mobiliteitsgids.be

ONTDEK DE MOBILITEITSGIDS

Test Drive Another Life

TEST DRIVE ANOTHER LIFE

Test Drive Another Life krijgen enkele gelukkigen de kans om het leven of job van hun dromen voor een dag uit te proberen. Ontdek hieronder de ervaringen van Katrien, Kenny en Thibaut.

MEER LEZEN

NEW 208

NEW 208

In een B-segment waar uniformiteit steeds vaker de norm wordt, ten koste van rijplezier en jeugdigheid, verleidt Peugeot met zijn nieuwe 208.

MEER LEZEN

508 SPORT ENGINEERED

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

In Genève stelt Peugeot binnenkort in wereldpremière de geëlektrificeerde concept car 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED voor, die vooruitblikt op dit nieuwe productgamma.

MEER LEZEN