CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

ZET EEN STAP VERDER

MOVE TO ELECTRIC

SUV Peugeot e-208

Peugeot e-208

De nieuwe Peugeot e-208 staat als stadswagen garant voor dynamische rijervaring, met dank aan de 100% elektrische aandrijving die laat genieten van innovatieve mobiliteit.

SUV Peugeot 3008

SUV Peugeot 3008 Plug-In Hybrid

Laat je verleiden door de nieuwe SUV PEUGEOT 3008 HYBRID, goed voor een gecombineerd vermogen van 225 pk en de SUV 3008 HYBRID4 met een vermogen van 300 pk dankzij een tweede elektromotor op de achteras.

SUV Peugeot e-2008

SUV Peugeot e-2008

Ontdek de nieuwe compacte SUV PEUGEOT e-2008 en de voordelen van zijn elektrische aandrijving. Ervaar de unieke sensaties van 100% elektrisch.

ACTUALITEIT

+ MEER ACTUALITEIT

i het laden van de media is mislukt

KLAAR OM JULLIE TE VERWELKOMEN

We zijn begonnen met de versoepeling van de maatregelen.

Vanaf 11 mei verwelkomen we al onze klanten, zowel professionals als particulieren, in onze showrooms.

We hebben de procedures in onze showrooms voor het behandelen van je wagen aangepast. Bovendien verhogen we de controles op het reinigen en het ontsmetten van de wagens.

Heb je een dringende vraag, dan kan je onze FAQ’s raadplegen of je kan ons bereiken onze contactformulieren.

CONTACTEER ONS

NIEUWE PEUGEOT e-EXPERT – opladen op het werk

NEW PEUGEOT E-EXPERT

Ontdek de nieuwe e-Expert en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. Het elektrische bedrijfsvoertuig e-Expert behoudt alle troeven van de Expert om jouw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al jouw vereisten te voldoen.

ONTDEK DE NEW E-EXPERT

Peugeot 208 Car Of The Year 2020

NEW PEUGEOT 208 - CAR OF THE YEAR 2020

Op maandag 2 maart is de New PEUGEOT 208 in Genève verkozen tot Auto van het jaar 2020 door 60 Europese automotive journalisten. De New PEUGEOT 208 is nu al een best-seller en de eerste uit de PEUGEOT 2-reeks die deze prestigieuze trofee mag ontvangen. Het is de 6de PEUGEOT die de titel van Auto van het jaar wint.

MEER LEZEN

Peugeot Plug-in Hybride-gamma

PLUG-IN HYBRID-GAMMA

Peugeot neemt de milieuproblemen ter harte en ontwikkelde daarom een gamma bijzonder efficiënte Plug-in Hybrid-motoren, nu al beschikbaar in de succesmodellen SUV 3008, 508 en 508 SW. Door een perfecte synergie te creëren tussen power en ecologie, zorgen deze krachtbronnen voor een nieuwe ervaring van verantwoord rijden die niet ten koste gaat van het rijplezier.

ONTDEK HET PEUGEOT PLUG-IN HYBRIDE-GAMMA

New SUV Peugeot 2008

NEW SUV 2008

Peugeot onthult zijn nieuwe compacte en ultramoderne SUV: de nieuwe SUV 2008. Zijn expressieve voorzijde geeft meteen aan dat het hier gaat om een robuuste SUV met innovatieve technologie zoals het HiFi Focal® audiosysteem en de nieuwe bestuurdersruimte 3D i-Cockpit®. Maar achter zijn genereuze belijning gaat ook een veelzijdige, comfortabele en elegante SUV schuil.

ONTDEK DE NEW SUV 2008

Mobiliteitsgids

MOBILITEITSGIDS

De afgelopen jaren rezen er meer dan ooit allerlei vragen over mobiliteit. Het aantal lage-emissiezones (LEZ) neemt toe, maar wat betekent dat? Moet ik overschakelen op een elektrische wagen of kan ik blijven rijden met een diesel? Is een hybride of elektrische wagen geschikt voor mij? En hoe weet ik als zelfstandige of mijn wagen voor 100% aftrekbaar is? Heel wat vragen dus, en het antwoord is niet altijd makkelijk te vinden;

Daarom lanceerde Peugeot de online mobiliteitsgids, gratis en altijd beschikbaar voor iedereen: www.mobiliteitsgids.be. Dit platform wil je helpen de mobiliteitsoplossing te vinden die het best is afgestemd op je behoeften.

ONTDEK DE MOBILITEITSGIDS

Concept car 508 Peugeot Sport Engineered

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

De concept car 508 Peugeot Sport Engineered is de voorloper van het nieuwe gamma sportieve wagens van het merk. Achter zijn suggestieve look gaan maar liefst drie motoren schuil: een benzinemotor en twee Plug-in Hybrids. Met een gecumuleerd vermogen, vergelijkbaar met dat van een brandstofwagen van 400 pk, stoot deze Plug-in Hybrid slechts 49 g/km CO2 uit, waaruit blijkt dat sportiviteit en ecologie wel degelijk kunnen samengaan. Ontdek hem op het Autosalon van Brussel van 10 tot 19 januari 2020.

MEER LEZEN

LIFESTYLEBOETIEK

MINIATUUR VAN HET JAAR

ONTDEK DE MINIATUUR VAN HET JAAR

De nieuwe Peugeot 208 heeft de COTY-prijs  2020 gewonnen!

Al onze miniaturen die de geschiedenis van PEUGEOT hebben gemarkeerd zijn terug te vinden op de Peugeot Lifestyleboetiek.

ONTDEK DE LIFESTYLEBOETIEK