Geconnecteerde 3D navigatie

1

Win tijd met een geconnecteerd navigatiesysteem

Win tijd door het verkeer in realtime te integreren, verbeter uw rijervaring door praktische informatie toe te voegen en rijd met een gerust gemoed dankzij het melden van gevaarlijke zones.

Het Peugeot Connect Nav Pack verbetert uw rijervaring door in realtime informatie te integreren in uw navigatiesysteem.

De beschikbare diensten

1

1

1

Realtime verkeersinformatie

Dienst die in realtime informatie verstrekt. Het systeem ontvangt om de 2 minuten informatie over veranderingen in de verkeerssituatie, en plant het optimale traject tot aan de bestemming, rekening houdend met de laatste lokale verkeersinformatie en het weerbericht.

Tankstations

Dienst die tankstations onderweg, op de bestemming of op de volledige kaart opzoekt en weergeeft. Geeft de adressen en prijzen.

Plaatselijke zoekopdracht

Dienst die (miljoenen) dynamische nuttige plaatsen onderweg, op de bestemming of op de volledige kaart opzoekt en weergeeft. Geeft het volledige adres, het telefoonnummer en eventueel het e-mailadres of de website van hotels, restaurants, toeristische bezienswaardigheden,...

Parking

Dienst die parkings onderweg, op de bestemming of op de volledige kaart opzoekt en weergeeft. Geeft adressen en prijzen en, voor bepaalde parkings, in realtime het aantal beschikbare plaatsen.

Plaatselijk weerbericht

Dienst die de weervoorspellingen onderweg, op de bestemming of op de volledige kaart opzoekt en weergeeft.

1

Speedcam (optie)

Deze dienst is als optie verkrijgbaar. Hij geeft u informatie over vaste en mobiele flitscamera’s, trajectcontroles, verkeerslichten en zones waar gevaar voor ongevallen bestaat. Beschikbaar in alle Europese landen waar het gebruik toegestaan is (dat geldt niet voor Zwitserland. In Frankrijk gelden andere voorwaarden, afhankelijk van de gevarenzones). Kan ook gebruikt worden om radars onderweg te melden aan andere bestuurders.

Dit contract kan met 1 of 3 jaar worden verlengd. De optie Speedcam kan voor 1 of 3 jaar worden genomen.

Dit contract is verkrijgbaar voor de 208, de 2008, de nieuwe 3008, de 508, de nieuwe 5008, de Traveller en de Expert, voor zover deze auto’s uitgerust zijn met geconnecteerde 3D Navigatie.