PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

/image/57/1/peugeot-2008-2016-339-fr.16571.jpg

Wanneer elke seconde telt, kunt u rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is toonaangevend voor noodoproepen in Europa. Dankzij de lokalisatiefunctie kunt u rekenen op snelle bijstand bij autopech of een ongeval.

Ontdek de voordelen

/image/83/2/peugeot-308-2015-044-fr.17832.jpg

BE SAFE

Bij een ongeval zorgt een automatische oproep met lokaliseringsfunctie naar een noodoproepcentrum voor een snelle en efficiënte tussenkomst.

/image/57/3/peugeot-308sw-2015-007-de.16573.jpg

SAVE TIME & MONEY

Bij autopech of een ongeval kunt u rekenen op een snelle interventie dankzij de oproep met lokaliseringsfunctie naar een callcenter.

Hoe werkt het?

/image/86/3/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.14863.jpg

PEUGEOT CONNECT SOS
Rij zonder zorgen: bij een botsing verzendt uw voertuig automatisch een noodoproep zonder enige tussenkomst van uw kant. Het callcenter is 24u/24, 7d/7 beschikbaar. De medewerker lokaliseert onmiddellijk uw voertuig, praat met u in uw taal en stuurt hulp indien nodig.
Bent u getuige of slachtoffer van een kritieke situatie, dan kunt u een handmatige noodoproep doen door twee seconden op de SOS-knop op het dashboard te drukken. U wordt dan meteen verbonden met het callcenter.

/image/86/7/peugeot-lifestyle-1505pc-nik4533.14867.jpg

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE
U kunt Peugeot Connect Assistance gebruiken met een druk op de knop met de Leeuw op het dashboard. U hoeft slechts 2 seconden te drukken om direct verbonden te worden met het bijstandsplatform van Peugeot dat 24u/24, 7d/7 beschikbaar is.
De medewerker lokaliseert uw voertuig en alle nodige info (serienummer van het voertuig, kilometerstand, mechanische meldingen …) wordt doorgegeven aan Peugeot Assistance om een eerste technische balans op te maken op afstand en indien nodig zo snel mogelijk hulp te sturen.

Erkende knowhow

/image/59/6/peugeot-508rxh-2014-052-fr.15596.jpg

PEUGEOT Connect SOS werd sinds 2003 al in meer dan een miljoen voertuigen geïnstalleerd. Dankzij deze service werden al meer dan 7.190 hulpinterventies uitgevoerd en werden meer 8.700 automatische oproepen gelokaliseerd en verwerkt. PEUGEOT is de eerste autoconstructeur die dit gecertificeerde GPS-gestuurde noodhulpsysteem aanbiedt.
Voor de ontwikkeling van PEUGEOT Connect SOS werd Peugeot bekroond met de EURO NCAP Advanced award voor tertiaire rijveiligheid van voertuigen in Europa.

N.B. 1: Geografische dekking volgens de algemene gebruiksvoorwaarden van de service die beschikbaar zijn in de verkooppunten, en onder voorbehoud van de technologische en technische beperkingen, met name voor wat betreft de beschikbaarheid van het telefoonnet. De service Peugeot Connect SOS is momenteel beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Groot-Brittannië, België en Luxemburg, Nederland, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Denemarken. In de andere Europese landen kan er zonder de localiseringsfunctie een noodoproep geplaatst worden gericht aan de nationale hulpdiensten en in de taal van het land.
N.B. 2: Naargelang van de geografische dekking van Peugeot Connect SOS en de officiële landstaal die de eigenaar van het voertuig gekozen heeft.
N.B. 3: Wanneer de verbinding tot stand gekomen is, gelden de voorwaarden gebonden aan de contractuele garantie of aan de servicecontracten voor de prestaties van PEUGEOT Assistance.