Ontvang een waarschuwing voor gevarenzones

Om gemakkelijker risicovolle zones te identificeren, geeft uw navigatiesysteem* een visuele waarschuwing en een geluidssignaal. De database wordt elke maand bijgewerkt op de website http://peugeot.navigation.com.

Ontdek de voordelen

Be safe

Voor uw veiligheid maken we u attent op de zones waar vaak ongevallen gebeuren.

* Naargelang van de landen en van kracht zijnde regelgeving bevat PEUGEOT Alert Zone ofwel meldingen voor vaste flitspalen en flitspalen aan verkeerslichten, ofwel meldingen voor gevarenzones.

Hoe kunt u gebruikmaken van deze service?

Navigatie touchscreen

De Peugeot-modellen 208, 2008 en 308 zijn bij aankoop uitgerust met de nieuwste kaarten.

WIP COM en WIP COM 3D

Een waar concentraat van technologie om u doorheen Europa te loodsen en verbonden te blijven.
 
Nog straffere technologie om u doorheen Europa te begeleiden … in 3D!

WIP NAV et WIP NAV PLUS

U kunt rekenen op een waar concentraat van technologie om u bij te staan tijdens het rijden en elke rit nog aangenamer te maken.

Touchscreen 208, 2008 en 308

Het navigatie touchscreen is een waar concentraat van "4-in-1" technologie die u overal begeleidt en elke rit nog aangenamer maakt:
 
 een gps-navigatiesysteem voor heel Europa
 een handsfreeset via Bluetooth om veilig te communiceren
 een multimedia-autoradio met tal van functies
 

Navigatiesysteem
 
 
 Ergonomie: een ingebouwd navigatiesysteem met een HD-kleurentouchschreen van 7", spraakbegeleiding, 3 knoppen (volume, modus, menu), klassieke adresinvoer of directe invoer met postcode, navigatie in de menu's en snelle toegang tot functies via het touchscreen.
 Kaarten: kaarten van 44 Europese landen op een USB-sleutel, kaartweergave in 2D of perspectief, weergave van de snelheidslimiet.
 Verkeersinfo: het verkeer in realtime dankzij onze partner Via Michelin, herberekening van de route bij verkeersdrukte, verkeersinfo over de voornaamste verkeersassen, de 15 grootste stedelijke agglomeraties en 35 ringwegen of randwegen, lokaal weerbericht met waarschuwingen voor gevaren op de weg.
 Nuttige plaatsen (POI): kaarten met nieuwe nuttige plaatsen, download van Peugeot Alert Zone op de website http://peugeot.navigation.com (betalende service). Peugeot Alert Zone helpt u bij de identificatie van risicovolle situaties die extra aandacht vergen door een visueel en geluidssignaal te geven wanneer u een gevarenzone nadert.
 

Telefoonsysteem

Handsfreeset via Bluetooth: automatische verbinding met uw mobiele telefoon telkens u het voertuig gebruikt, veilig telefoneren dankzij de stuurbediening, kwaliteitsvolle gesprekken dankzij de speakers en microfoon, toegang tot het contactenbestand van de telefoon, mogelijkheid om MP3-bestanden van de telefoon af te spelen als de telefoon beschikt over de streamingfunctie Bluetooth®.


Audio- en multimediasysteem

Alle functies zijn toegankelijk via de stuurbediening voor een maximale veiligheid wanneer u rijdt.
 Autoradio: tri-tunersysteem voor een optimale ontvangstkwaliteit
Optioneel: cd-speler geschikt voor cd's, MP3 en WMA, tekstweergave van de gegevens van de cd
Aux-ingang: om geluidsapparatuur aan te sluiten
USB-ingang: u kunt een USB-sleutel of iPod aansluiten op het gps-systeem. Het USB-apparaat kan bediend worden via de stuurbediening en de titels worden weergegeven op het scherm. Compatibele muziekformaten: MP3, WMA, AAC, FLAC, OGG
 Streaming audio Bluetooth® : om draadloos MP3-bestanden af te spelen.

 Het systeem is een waar concentraat van "4-in-1" technologie dat u overal begeleidt en elke rit nog aangenamer maakt:
 een gps-navigatiesysteem voor heel Europa
 een handsfreeset via Bluetooth® om veilig te communiceren
 een multimedia-autoradio met tal van functies
 

Navigatiesysteem
  Ergonomie: een ingebouwd navigatiesysteem met een kleurentouchschreen van 7", spraakbegeleiding, toetsen voor directe toegang tot de voornaamste functies van de service, klassieke adresinvoer of directe invoer met postcode, navigatie in de menu's en snelle toegang tot functies via de voorziening van de armsteun in het midden.
 Kaarten: kaarten van 42 Europese landen op een USB-sleutel, kaartweergave in 2D of perspectief, weergave van de snelheidslimiet.
 Verkeersinfo: het verkeer in realtime dankzij onze partner Via Michelin, herberekening van de route bij verkeersdrukte, verkeersinfo over de voornaamste verkeersassen, lokaal weerbericht met waarschuwingen voor gevaren op de weg.
 Nuttige plaatsen (POI): kaarten met nieuwe nuttige plaatsen, download van vaste flitspalen op de website http://peugeot.navigation.com (betalende service).
 

Telefoonsysteem

Handsfreeset via Bluetooth®: automatische verbinding met uw mobiele telefoon telkens u het voertuig gebruikt, veilig telefoneren dankzij de stuurbediening, kwaliteitsvolle gesprekken dankzij de speakers en microfoon, toegang tot het contactenbestand van de telefoon.
 

Audio- en multimediasysteem

Alle functies zijn toegankelijk via de stuurbediening voor een maximale veiligheid wanneer u rijdt.
 Autoradio: tri-tunersysteem voor een optimale ontvangstkwaliteit
 Cd-speler: geschikt voor cd's, MP3 en WMA, tekstweergave van de gegevens van de cd
 RCA-ingang: in het handschoenkastje, om geluidsapparatuur aan te sluiten. Een mobiel apparaat kan niet bediend worden via de stuurbediening en de titels worden niet weergegeven op het scherm.
 Bluetooth®-streamingfunctie: om draadloos MP3-bestanden af te spelen.

Meer info