Maak veilig gebruik van uw smartphone Met Mirror Screen zijn de compatibele functies en applicaties van uw smartphone beschikbaar op het 7"-scherm van uw PEUGEOT. Zo zijn uw ogen altijd op de weg gericht.

Veilig gebruik van uw smartphone in de auto

/image/63/6/mirror-screen-2-1a.16636.jpg

Be safe

Gebruik de compatibele apps van uw smartphone zonder uw telefoon te moeten bedienen.
Na aansluiting van uw smartphone op uw PEUGEOT worden de compatibele applicaties weergegeven op het touchscreen van 7'' in een aangepast formaat om veilig te rijden.

/image/12/8/peugeot208-enjoy-life-2015-01.9128.jpg

Enjoy Life

Met Mirror Screen kunt u altijd rekenen op uw favoriete applicaties, ook tijdens autoritten: luister naar webradio's van over de hele wereld, geniet van een hoofdstuk uit een audioboek of arriveer sneller op uw bestemming met gps-navigatie.

De correcte werking van het Mirror Screen-systeem is afhankelijk van de compatibiliteit van de smartphone en de apps. PEUGEOT draagt geen verantwoordelijkheid voor problemen bij incompatibiliteit, een storing of een update van de smartphones of de geïnstalleerde software.

Compatibele mobiele apparaten

De functie MirrorLink biedt de mogelijkheid om via een USB-kabel alle compatibele functies en applicaties van uw smartphone weer te geven op het touchscreen van 7" in uw wagen. Alleen applicaties met MirrorLink™-certificering zullen functioneren bij stilstand en terwijl u rijdt. Voor bepaalde content die gratis beschikbaar is op uw smartphone is een betalend abonnement op een gecertificeerde MirrorLink-app nodig.
 
COMPATIBELE SMARTPHONES
Samsung: Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy Alpha, Samsung A3 2016 en Samsung A7
HTC: HTC One (M9+), HTC One (M9), HTC One (M8), HTC Eye en HTC 820

Hoe werkt het?

Ontdek hoe u met de technologie MirrorLink™ de Mirror Screen-functie kunt gebruiken voor Android™-smartphones

Sluit de smartphone aan op de USB-ingang terwijl de motor draait.
N.B. : voor uw veiligheid, naargelang van de telefoon, is de weergave uitgeschakeld of beperkt, en gebeurt de bediening via het scherm van uw PEUGEOT.
Druk op "Verbinden" (108) of op "Menu/Geconnecteerde services/MirrorLink" (208/Partner) op het touchscreen van het voertuig.

Met de technologie Carplay kunt u applicaties van uw iPhone gebruiken op het touchscreen van uw PEUGEOT. Zo rijdt u veilig terwijl u geniet van de apps op uw smartphone.

Meer info