Maak veilig gebruik van uw smartphone Met Mirror Screen zijn de compatibele functies en applicaties van uw smartphone beschikbaar op het touchscreen van uw PEUGEOT. Zo zijn uw ogen altijd op de weg gericht.

Veilig gebruik van uw smartphone in de auto

/image/63/6/mirror-screen-2-1a.16636.jpg

Be safe

Gebruik de compatibele apps van uw smartphone zonder uw telefoon te moeten bedienen.
Na aansluiting van uw smartphone op uw PEUGEOT worden de compatibele applicaties weergegeven op het touchscreen in een aangepast formaat om veilig te rijden.

/image/12/8/peugeot208-enjoy-life-2015-01.9128.jpg

Enjoy Life

Met Mirror Screen kunt u altijd rekenen op uw favoriete applicaties, ook tijdens autoritten: luister naar webradio's van over de hele wereld, geniet van een hoofdstuk uit een audioboek of arriveer sneller op uw bestemming met gps-navigatie.

Met de Mirror Screen uitrusting kunt u, afhankelijk van uw smartphone, gebruikmaken van de dienst Mirror Link® voor Android® of Apple CarPlay® voor iPhone®.

De correcte werking van het Mirror Screen-systeem is afhankelijk van de compatibiliteit van de smartphone en de apps. PEUGEOT draagt geen verantwoordelijkheid voor problemen bij incompatibiliteit, een storing of een update van de smartphones of de geïnstalleerde software.

Compatibele mobiele apparaten

De applicaties en de lijst van compatibele smartphones vindt u op de website: www.mirrorlink.com of www.apple.com