Pre-controle autokeuring

/image/07/3/peugeot-ndp-1506pb-controletechnique.10073.jpg

HET FORFAIT PRE-CONTROLE AUTOKEURING

Vanaf 39 € BTW incl.*

Identificatie van het voertuig en de boorddocumenten
Controle milieuwaarden
Remsysteem
Lichten, reflectoren en elektrische uitrusting
Stuurinrichting
Assen, wielen, banden en ophanging
Chassis
Koetswerk
Gezichtsveld

GOED OM WETEN

Pre-controle autokeuring

Voorkom onaangename verrassingen met het forfait pre-controle autokeuring van PEUGEOT. Tijdens deze controle worden 124 punten bekeken volgens dezelfde regels als bij de autokeuring. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de 69 elementen die kunnen leiden tot een tweede aanbieding bij de autokeuring.

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

DE KWALITEITSVEREISTEN VAN DE CONSTRUCTEUR
Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT..

Aanbieding voorbehouden aan particulieren in het deelnemende Peugeot-netwerk voor elke inschrijving voor de autokeuring van een Peugeot met tussenkomst van een deelnemende erkende Peugeot-hersteller. De inbegrepen controles variëren volgens de uitrusting en zijn geen vervanging van de verplichte technische autokeuring.
De autokeuring moet plaatsvinden binnen de 8 dagen na de tussenkomst in een Peugeot-werkplaats. De herstellingen die tijdens de pre-controle aanbevolen werden, moeten in onze werkplaatsen zijn uitgevoerd. Wanneer u uw voertuig aanbiedt bij de autokeuring, moet het zich in dezelfde staat bevinden als deze na de door ons uitgevoerde reparaties.

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.