/image/07/5/peugeot-ndp-1506pb-carrosserie.10075.jpg

HET FORFAIT KOETSWERK

- Het koetswerk van uw voertuig kan krassen en kleine deuken vertonen.  
- De speciaal opgeleide technici van PEUGEOT beheersen de technieken voor het onderhoud van het koetswerk.
- Ze gebruiken goedgekeurde producten voor een kwaliteitsvol resultaat en een maximale bescherming tegen roest.

GOED OM WETEN

Het advies van de PEUGEOT-experts

De strikte regels van het PEUGEOT-netwerk vormen een garantie voor kwaliteitsvol werk. Ons team van gespecialiseerde carrossiers voldoet aan de strengste voorwaarden. Ze beschikken over specifiek gereedschap en originele reserveonderdelen. Tijdens het reparatieproces worden doorlopend kwaliteitscontroles uitgevoerd.

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

DE KWALITEITSVEREISTEN VAN DE CONSTRUCTEUR
Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT.

Zie de voorwaarden in de deelnemende erkende servicepunten. 

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.