Forfait revisie

/image/05/9/peugeot-ndp-1506pb-revisionannuelle-resize.10059.jpg

HET FORFAIT NAZICHT

Vanaf 139 € BTW incl.*

Olieverversing met vervanging van de oliefilter (high performance Total 0W30)
Diagnose van de rekeneenheden
Bijvullen van vloeistoffen
Controle op mechanische slijtage, veiligheid, zichtbaarheid met interventierapport

i echec de chargement du média

GOED OM TE WETEN

NAZICHT

Om een goede werking te garanderen van uw voertuig op vlak van veiligheid, prestaties en comfort is het noodzakelijk om het onderhoudsschema te volgen. Het schema voorziet controles, het bijvullen van vloeistoffen en noodzakelijke interventies.
Als u opteert om uw nazichten te laten uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, kunt u rekenen op degelijke kennis voor het onderhoud van uw wagen.

Meer weten >

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT.

Prijs geldig voor een Peugeot 107 benzine tot 31/12/2017 in het deelnemende erkende Peugeot-netwerk. Het bijvullen van vloeistoffen omvat geen brandstof of AdBlue. * Inbegrepen en variabel volgens de uitrusting van het voertuig. Deze controle is geen vervanging van de verplichte technische autokeuring.

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.