Forfait voorruit

/image/08/3/peugeot-ndp-1506pb-parebrise.10083.jpg

HET FORFAIT VOORRUIT

Vanaf 79 € BTW incl.*

De producten en harsen voor reparatie van de voorruit (bij een inslag met een diameter die kleiner is dan een muntstuk van 2 € en buiten het gezichtsveld van de bestuurder)

Werkuren voor plaatsing

Visuele controles door PEUGEOT-experts

Interventierapport

Prijs geldig voor elke Peugeot tot 31/03/2018 in het deelnemende erkende Peugeot-netwerk. Het aanbod omvat de herstelling van een sterretje in de voorruit. Per bijkomend sterretje: 15 €
(tot 3 sterretjes in totaal)

GOED OM TE WETEN

DE VOORRUIT

Laat uw voorruit herstellen of vervangen om een optimaal zicht op de weg te behouden en veilig te kunnen rijden.

HERSTELLING VAN DE VOORRUIT
Herstelling is nodig als uw zicht gehinderd wordt door een inslag of als de inslag een gevaar vormt voor breuk. De PEUGEOT-experts zullen naargelang van het geval de voorruit vervangen of een synthetische hars injecteren.

Meer weten >

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

DE KWALITEITSVEREISTEN VAN DE CONSTRUCTEUR
Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid voor uw voertuig. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT.

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.