Forfait schokdempers

HET FORFAIT SCHOKDEMPERS

Vanaf 221 € BTW incl.*

- 2 schokdempers vooraan of achteraan

- De werkuren voor plaatsing

- Visuele controle door PEUGEOT-experts

- Interventierapport

GOED OM TE WETEN

DE SCHOKDEMPERS

Schokdempers in goede staat dragen bij aan uw veiligheid. Het is soms moeilijk om de slijtagegraad vast te stellen. U past uw rijgedrag aan zonder het te beseffen. Uw comfort en veiligheid ondervinden hier de gevolgen van.

Meer weten >


SCHOKDEMPERS BIJ DE AUTOKEURING
Bij vaststelling van een olielek moet u zich een tweede keer aanbieden. Om dit ongemak te vermijden, is het aanbevolen om uw schokdempers te laten controleren door een PEUGEOT-expert.

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

DE KWALITEITSVEREISTEN VAN DE CONSTRUCTEUR
Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT.

Prijs geldig voor een Peugeot 107 benzine tot 31/03/2018 in het deelnemende erkende Peugeot-netwerk. De prijs is ook afhankelijk van het tarief voor werkuren toegepast in uw Peugeot-verkooppunt.

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.