Forfait olieverversing

/image/06/1/peugeot-ndp-1506pb-vidange.10061.jpg

HET FORFAIT OLIEVERVERSING

Vanaf 99 € BTW incl.*

De juiste olie voor uw voertuig (high performance Total 0W30)
De oliefilter
De werkuren
De visuele Peugeot-controles met interventierapport

GOED OM TE WETEN

OLIEVERVERSING

OLIE
Laat regelmatig uw motorolie verversen. Vervang de olie door een product dat voldoet aan de normen van PEUGEOT. Het is de beste garantie voor een lange levensduur van de motor en de uitlaat.

DE ZEKERHEID VAN DE PEUGEOT-NORMEN
PEUGEOT legt zichzelf normen op die strenger zijn dan de Europese normen voor motorolie. Deze strenge eisen zorgen voor een correct onderhoud in en verlengen de levensduur van uw wagen.

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT.

Prijs geldig voor een Peugeot 107 benzine tot 31/03/2018 in het deelnemende erkende Peugeot-netwerk.  Het bijvullen van vloeistoffen omvat geen brandstof of AdBlue. Deze controle is geen vervanging van de verplichte technische autokeuring.

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.