Forfait distributieriem

/image/06/9/peugeot-ndp-1506pb-distribution.10069.jpg

HET FORFAIT DISTRIBUTIERIEM

- Vervanging van de distributieriem en spanners

- De werkuren voor plaatsing

- Visuele controle door PEUGEOT-experts

- Interventierapport

GOED OM TE WETEN

DE DISTRIBUTIERIEM

De distributieriem zorgt ervoor dat de voortdurende beweging van de zuigers en kleppen van de motor synchroon verloopt.

BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID VAN DE DISTRIBUTIEKIT VAN PEUGEOT
De distributiekits van PEUGEOT voldoen aan strikte eisen. De interventie laat toe om de onherstelbare gevolgen van een defect aan een van de onderdelen (distributieriem, spanner of spanrol) te vermijden.

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

DE KWALITEITSVEREISTEN VAN DE CONSTRUCTEUR
Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid voor uw voertuig. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT.

Zie de voorwaarden in de deelnemende erkende servicepunten van Peugeot. 

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.