/image/07/1/peugeot-ndp-1506pb-batterie.10071.jpg

HET FORFAIT BATTERIJ

Vanaf 113 € BTW incl.*


Vervanging van de batterij
Werkuren voor plaatsing

GOED OM TE WETEN

DE BATTERIJ

De batterij maakt deel uit van het laadcircuit van uw wagen, samen met de starter en de alternator. Ze zorgt ervoor dat de nodige energie geleverd wordt voor een goede werking van de elektrische en elektronische onderdelen, zoals de koplampen, de ruitenwissers, de klok, de ontdooifunctie, de autoradio ... De batterij laadt op wanneer de motor start en levert energie telkens dit gevraagd wordt.

Meer weten  > 

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

DE KWALITEITSVEREISTEN VAN DE CONSTRUCTEUR
Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid voor uw voertuig. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT..

Prijs geldig voor een Peugeot 107 benzine tot 31/03/2018 in het deelnemende erkende Peugeot-netwerk. De prijs is ook afhankelijk van het tarief voor werkuren toegepast in uw Peugeot-verkooppunt.

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.