Forfait airconditioning

HET FORFAIT AIRCONDITIONING

Vanaf 39 € BTW incl.*

SCHOONMAKEN VAN DE AIRCONDITIONING
Staat van de airconditioning en de pollenfilter
Controle van het gas in het circuit
Reiniging van het verluchtingscircuit

GOED OM TE WETEN

AIRCONDITIONING

Bij een storing aan de airconditioning kunnen microben en slechte geurtjes vaste gasten worden aan boord van uw wagen. Met het forfait van PEUGEOT blijft uw airconditioning perfect operationeel. Vervang de interieurfilter jaarlijks of elke 15.000 kilometer, en laat uw airconditioning jaarlijks controleren.

Meer weten >

ORIGINELE RESERVEONDERDELEN VAN PEUGEOT

DE KWALITEITSVEREISTEN VAN DE CONSTRUCTEUR
Originele reserveonderdelen voldoen aan dezelfde vereisten als de onderdelen van uw voertuig wanneer het uit de fabriek komt (normen, tests). De originele reserveonderdelen van Peugeot zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Ze garanderen betrouwbaarheid, een grotere duurzaamheid en veiligheid voor uw voertuig. Ze leveren een optimale kwaliteitsgarantie voor uw PEUGEOT.

Prijs geldig voor elke Peugeot tot 31/03/2018 in het deelnemende erkende Peugeot-netwerk.

ONZE BELOFTEN

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL IN-TARIEF

De forfaits van PEUGEOT omvatten de werkuren en onderdelen met een jaar garantie. De prijs is dezelfde als op de prijsopgave en de opgegeven raming. Er zijn geen onaangename verrassingen, het tarief blijft hetzelfde.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN EXTRA UITGAVEN

De technici van PEUGEOT voeren de noodzakelijke reparaties uit en geven uitleg bij elke interventie. Dit is onze garantie voor een precieze en professionele opvolging door de experts van het PEUGEOT-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Als u controles en reparaties laat uitvoeren door het PEUGEOT-netwerk, profiteert u van talrijke voordelen. De forfaits worden opgemaakt met concurrerende prijzen en de interventies worden uitgevoerd door PEUGEOT-experts.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.