APPLICATIES EN KAARTUPDATES

/image/72/1/peugeot-208-2014-084-fr.9721.jpg

Ontdek alle geconnecteerde diensten

Peugeot Connect SOS & Assistance

/image/57/1/peugeot-2008-2016-339-fr.16571.jpg

Wanneer elke seconde telt, kunt u rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is toonaangevend voor noodoproepen in Europa. Dankzij de lokaliseringsfunctie kunt u rekenen op snelle bijstand bij autopech of een ongeval.

Teleservices

Met Teleservices analyseert uw wagen zijn technische gegevens en stuurt ze desgevallend automatisch door naar uw dienst naverkoop. Die kan dan contact met u opnemen en een afspraak maken.

Pack Peugeot Connect Nav

1

Win tijd met een geconnecteerd navigatiesysteem.

Mirror Screen, Mirror Link, Apple CarPlayTM

1

Maak veilig gebruik van uw smartphone Met Mirror Screen zijn de compatibele functies en applicaties van uw smartphone beschikbaar op het touch screen van uw PEUGEOT. Zo zijn uw ogen altijd op de weg gericht.

Bluetooth

/image/11/0/peugeot-voiture-connectee-2015-02.9110.jpg

Met Bluetooth kunt u een mobiele telefoon of smartphone verbinden met de auto.
Zo kunt u de functies van uw smartphone (telefoonoproepen en playlists) veilig en volgens de regels van de wegcode gebruiken.

Peugeot Alert Zone

/image/08/4/peugeot208-conducteur-2015-01.9084.jpg

Om gemakkelijker risicovolle zones te identificeren, geeft uw navigatiesysteem een visuele waarschuwing en een geluidssignaal.

Kaartupdates

1

Uw navigatiesysteem kan 2 keer per jaar geüpdatet worden zodat u over de meest recente kaarten beschikt voor een optimale navigatie. Voer regelmatig updates uit om de functies van uw gps volop te benutten.

Peugeot Connect Apps

Applicaties in realtime voor nog meer rijgenot en veiligheid! PEUGEOT Connect Apps is een set applicaties die autorijden een stuk gemakkelijker maken. Deze gebruiksvriendelijke en perfect geïntegreerde apps worden bediend via het touchscreen van uw PEUGEOT.