CONNECTIVITEIT

CONNECTIVITEIT

Stap in een geconnecteerde wereld! Ontdek de perfect geïntegreerde functies en apps van PEUGEOT Connect voor nog meer rijgenot en rijveiligheid.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/77/5/peugeot_508_2014_162_fr-1920.26775.jpg

Met meer dan 1.000.000 wagens die zijn uitgerust met het noodoproepsysteem PEUGEOT Connect SOSi waakt Peugeot over u en uw veiligheid.

PEUGEOT Connect SOS is een noodoproepsysteem met lokalisatiefunctie dat 24u/24, 7d/7i beschikbaar is, zonder bijkomend abonnement. Hiermee kunnen de nodige hulpdiensten snel ter plaatse worden geroepen in geval van nood: ongeval, onwel worden, agressie…

PEUGEOT Connect SOS werkt op twee manieren:

  - Automatisch: wanneer de airbags of pyrotechnische veiligheidsgordels worden geactiveerd, stuurt de wagen automatisch een noodoproep uit zonder dat u zelf iets hoeft te doen. U wordt onmiddellijk gelokaliseerd. Vervolgens neemt een PEUGEOT Connect SOS operator contact met u op in uw taali en stuurt meteen passende hulp ter plaatse.

  - Manueel: bent u getuige of slachtoffer van een kritieke situatie zoals een ongeval, onwel worden of zware agressie (tegenover uzelf, uw passagiers of derden), dan kunt u een manuele noodoproep doen door op de SOS-knop op het dashboard te drukken. U wordt dan meteen verbonden met de PEUGEOT Connect SOS-noodcentrale.
 

 

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

/image/22/9/508rxh_1407pc205.30229.jpg

PEUGEOT Connect Assistancei is een GPS-gestuurd noodhulpsysteem.

Raakt uw Peugeot defect, waar en wanneer dan ook, dan volstaat een druk op de knop met de Leeuw op het dashboard om direct verbonden te worden met de pechverhelpingscentrale van Peugeot die 24u/24 en 7d/7 beschikbaar is. Daar krijgt men dan meteen alle info over uw locatie en wagen. Er wordt een snelle diagnose gesteld vanop afstand en de nodige hulp ter plaatse gestuurdi beschikbaar is.
 
 

MIRROR SCREEN

/image/43/9/mirror-screen.31439.jpg

Mirror Screen is beschikbaar op compatibele voertuigen die zijn uitgerust met een 7” touchscreen en Mirror Screen-functie standaard of in optie, naargelang de versie. Hiermee kunt u uw applicaties bedienen, net als alle andere multimediafuncties van de wagen. Mirror Screen compatibele apps maken het rijden nog aangenamer.

Mirror Screen is compatibel met de besturingssystemen Android en iOS, dankzij MirrorLink® en Apple CarPlayTM. Mirror Screen vereist geen abonnement noch inschrijvingskosten.