tac-rallly

TAC Rally Tielt - preview

De 208 T16 van Peugeot Belux aan de start!

Peugeot België-Luxemburg en DG Sport brengen hun 208 T16 wel degelijk aan de start in de TAC Rally, volgende week in Tielt. Aan het stuur natuurlijk Kevin Abbring, in de rechterstoel voor één keertje geen Pieter Tsjoen, maar wel Renaud Jamoul. Dat verdient een woordje uitleg.

rally

Rally van Wallonië 2017 - eindelijk!

Beredeneerd, maar met bravoure was het dat Kevin Abbring en Pieter Tsjoen de 208 T16 van Peugeot België-Luxemburg tijdens het weekend van 28, 29 en 30 april naar een indrukwekkende overwinning reden in de Rally van Wallonië. Met deze winst noteren de twee niet alleen een reeks records in de tabellen, maar geven ze ook het hele team een psychologische boost, net nu het kampioenschap zowat halfweg is.

Spa Rally - 17 & 18 maart

Spa rally

Spa rally 2017 : preview

De Peugeot 208 T16 van Kevin Abbring en Pieter Tsjoen zorgde voor een groot deel van het spektakel tijdens de openingsmanche van het Belgian Rally Championship. Het duo dat in actie komt met de steun van Peugeot België Luxemburg veroverde er een mooie derde plaats en zal er dit weekend tijdens de Herock Spa Rally alles proberen om op het hoogste podium te klimmen.

Spa rally

Spa Rally 2017 : review

Kevin Abbring en Pieter Tsjoen wisten het eerste deel van de Herock Spa Rally ruim te domineren, aan het stuur van de 208 T16 van Peugeot België-Luxemburg. Hoewel ze goed op weg leken om de overwinning binnen te rijven, zorgde een lekke band na een kleine schuiver ervoor dat ze het einde niet haalden.