/image/48/0/peugeot-108-2014-318-fr.9480.jpg

PEUGEOT MUSIC is een uniek muziekprogramma. Het vertegenwoordigt een nieuwe manier om uitdrukking te geven aan de creativiteit van het merk. Deze service verstrekt toegang tot nieuw talent via de universele taal van de muziek!

Ontdek de voordelen

Enjoy Life

/image/85/2/peugeot-music-fr-1250x557.17852.jpg

PEUGEOT Music is een uniek muziekprogramma dat iedereen overal ter wereld toegang biedt tot het beste nieuwe talent en topartiesten.

De troeven van Peugeot Music

Een unieke muzikale identiteit

PEUGEOT MUSIC is een uniek muziekprogramma met lokale en internationale artiesten. De selectie van internationaal bekende artiesten en nieuw talent illustreert het DNA van PEUGEOT. U kunt ook zonder onderbrekingen voor publiciteit genieten van de webradio met meer dan 200 titels geklasseerd volgens genre.

http://www.peugeotmusic.com/

Altijd verbonden

PEUGEOT MUSIC is nu overal ter wereld toegankelijk via een computer of smartphone. Bovendien is het gratis. De applicatie is ook beschikbaar in uw PEUGEOT als de technologie MIRROR SCREEN voorzien is. In dat geval kunt u PEUGEOT MUSIC direct via het touchscreen van uw auto gebruiken.

PEUGEOT MUSIC is compatibel met iOS, Android en Blackberry.
PEUGEOT MUSIC is geschikt voor gebruik met de technologie Mirror Screen. De applicatie is dus direct toegankelijk via het touchscreen in uw PEUGEOT.
Zo is uw blik altijd op de weg gericht en rijdt u veilig.