/image/63/5/peugeot_3008_header.68635.jpg

SUV's voor moderne gezinnen

Met een optimale combinatie van esthetische en praktische kenmerken biedt het SUV-gamma van Peugeot het maximum op vlak van zowel stijl als efficiëntie. Compact maar toch ruim. Robuust maar verfijnd, aangenaam en zuinig. Of u nu in de stad rijdt of eropuit trekt in de natuur, u vindt ongetwijfeld een SUV van Peugeot naar uw smaak.

Onze SUV's zijn robuust maar hebben ook de typisch stijlvolle looks van Peugeot. Met een ruime koffer en binnenruimte, een Multi-Flexinterieur en innoverende opbergvoorzieningen bieden deze modellen de nodige ruimte voor kinderen, koffers en allerlei vakantiespullen wanneer de vakantieperiode eraan komt.

De nieuwe SUV's 2008 en 3008 beschikken allebei over een verhoogde bestuurderszetel die een totaal nieuw perspectief biedt op de weg.

Onze SUV's zijn compact maar beschikken over tal van hoogtechnologische snufjes, zoals een achteruitrijcamera voor de 3008 of het Park Assist-systeem voor de 2008. Dankzij motortechnologie van de nieuwste generatie en Stop & Start-systemen zijn deze kleine SUV's bijzonder zuinig in verbruik.

De stoere en gestrekte belijning van de nieuwe SUV Peugeot 5008 maakt meteen indruk.