/image/81/4/peugeot-208gti-1502pc006-72dpi.7814.jpg

Krachtige compacte modellen met een uitgesproken stijl

De sportieve compacte modellen van Peugeot staan garant voor een sportieve stijl en sterke prestaties die het rijden keer op keer een plezier maken. Onze sportieve auto's zullen u overtuigen door hun mooie lijnen, de glanzende chroompartijen en de lichtmetalen velgen. De typische stijl van Peugeot, en nog veel meer ...

Onze sportieve compacte 208 GTi is ontworpen om u een bijzonder intensieve rijervaring te bieden. Elk element van dit compacte model is bestemd om bij te dragen aan de sportieve prestaties van topniveau, van de 1,6 THP motor met 208 pk  tot de speciaal aangepaste ophanging. Deze sportieve berline gaat van 0 tot 100 km/u in minder dan 7 seconden, perfect voor rijplezier buiten de stad.  

De strakke en verfijnde 308 GTi by PEUGEOT SPORT maakt meteen een verpletterende indruk. Zijn Coupe Franche accentueert de uitgesproken sportieve belijning. Aan boord wordt de bestuurder getrakteerd op een unieke rijervaring. De 1,6 THP S&S motor van 270 of 250 pk, het Torsen®-sperdifferentieel, het onderstel, de kuipzetels en de PEUGEOT i-Cockpit® dragen bij tot een weergaloze auto.