Monovolumes voor dagelijkse ritten en speciale gelegenheden

Bij gezinsuitbreiding is een auto snel gevuld met stoeltjes, kinderwagens of koffers om op reis te gaan. Het is dus tijd voor meer ruimte met een van de modellen uit het gamma monovolumes van Peugeot.

Onze monovolumes zijn ontworpen met het oog op vlotte dagelijkse verplaatsingen. Ze zijn comfortabel en veelzijdig ... ideaal om de kinderen naar school te brengen, voor een uitstap naar het park of om op reis te gaan. Bovendien staat de rijervaring van zowel de grote als de kleine modellen van Peugeot garant voor plezier onderweg en bij aankomst.

Elk model van ons gamma monovolumes is ontworpen om een maximum aan ruimte te bieden dankzij flexibiliteit. De grote monovolume 5008 is voorzien van ons innoverende Multi-Flexinterieur met zes neerklapbare zetels om de beschikbare ruimte aan te passen aan uw levensstijl. Ongeacht of u kiest voor een grote of compacte monovolume, uw Peugeot zal altijd voldoen aan de behoeften van uw gezinsleven.

Met toppers zoals de populaire SUV 3008 zijn we zeker dat u en gezin tevreden zullen reizen aan boord van onze modellen.

Ontdek ook het premiumgevoel en het uiterst comfortabele interieur van de gloednieuwe Traveller, het model bij uitstek voor puur rijplezier.