/image/80/0/108-1402pc008-72dpi.7800.jpg

Kleine zuinige wagens om de wereld te ontdekken

Klein van formaat maar met een groot potentieel. Onze kleine wagens zijn compact maar uitgerust met talrijke technologieën die dagelijkse ritten spannend maken. Deze zuinige auto's hebben een comfortabel interieur en externe kenmerken die model staan voor de befaamde elegante stijl van Peugeot.

Rijden in de stad vergt een zeker aanpassingsvermogen, ongeacht of u even halt houdt voor een koffie of gaat werken. Onze kleine modellen kunnen moeiteloos door smalle straatjes en zijn opmerkelijk zuinig. Ze zijn ideaal voor het leven in de stad, een toonbeeld van hoe Peugeot het nuttige aan het aangename paart.

Technologie speelt een essentiële rol in het hedendaagse leven en vergemakkelijkt uw dagelijkse verplaatsingen in onze kleine voertuigen. De 208 is uitgerust met het innoverende Stop & Start-systeem om minder brandstof te verbruiken in een drukke stedelijke omgeving, en met de optionele  "Park Assist"- technologie om vlot te parkeren in smalle plaatsen.

De compacte 108 met zijn chic en stijlvol design is gemaakt voor de stad. De pittige look, de dynamische lijnen van de berline- of de Top! versie met open dak, de talrijke personalisatiemogelijkheden en de slimme technologische voorzieningen maken dit model apart en origineel.

Ontdek hieronder ons volledige gamma kleine auto's met 3 en 5 deuren.