/image/26/8/peugeot-ion.27268.jpg

Elektrische wagens zijn de toekomst!

Peugeot heeft een gamma ontworpen met milieuvriendelijke elektrische auto's en bedrijfsvoertuigen. Deze innoverende elektrische modellen beschikken over technologieën voor vlotte verplaatsingen in de stad en ecologisch verantwoord rijden.

Ons volledig elektrische model - de Peugeot iOn - combineert praktische en esthetische aspecten met comfort in een ultra compact model. Deze kleine elektrische auto is uitgerust met een geavanceerde lithiumbatterij die optimale prestaties levert. U hoeft zich totaal geen zorgen te maken over CO2-uitstoot, want er is er helemaal geen. Met een volledige oplaadbeurt van 9 uur kunt u 150 kilometer rijden, ideaal voor gebruik in de stad.

Het  elektrische bedrijfsvoertuig Partner is de recentste telg in ons gamma elektrische voertuigen. De zuinige elektrische motor van de Partner bereikt 80% van zijn autonomie na amper 35 minuten laden. Met een laadruimte van 3,3 m³ en de snelle oplaadtijd is de Partner Electric de beste optie voor werkgerelateerde verplaatsingen en vervoer van klein materiaal.

Ontdek ook de Partner Tepee Electric die uitmunt door zijn binnenruimte en modulariteit.

Ontdek meer over kleine elektrische auto's hieronder.