ELEKTRISCHE PEUGEOTS

Ons gamma elektrische voertuigen biedt voor elk wat wils, van een ultracompacte stadswagen tot een functioneel bedrijfsvoertuig. De 100% elektrische Peugeots combineren innovatief design met opmerkelijke milieuprestaties en absolute toptechnologie.

INNOVATIEF DESIGN

Onze elektrische modellen hebben een modern design dat gedurfd en stoer oogt. De afgeronde vormen komen sympathiek over en bieden de inzittenden tevens het nodige comfort. Onze modellen voor professionals hebben bovendien een bijzonder ruim interieur.

100% ELEKTRISCH

Elektrische Peugeots bieden weergaloos rijgenot dankzij de stille werking en opmerkelijke milieuprestaties (nuluitstoot en nulverbruik). Wie opteert voor een elektrische Peugeot, bespaart elke dag weer en draagt actief bij tot een schoner milieu.

TOPTECHNOLOGIE

Naast lithiumbatterijen die makkelijk en snel kunnen worden opgeladen, zijn elektrische Peugeots ook nog uitgerust met andere technologie die de mobiliteit bevorderen. Hun rijbereik is geruststellend ruim en gaat gepaard met de nodige connectiviteit aan boord (touchscreen, Bluetooth®, USB-aansluiting,…).

ONTDEK DE ELEKTRISCHE PEUGEOTS