Comfortabele auto's met 7 of 9 plaatsen

Komt u ruimte tekort voor uw kinderen? Worden uw bedrijfsactiviteiten uitgebreid en volstaat uw koffervolume niet meer? Trekt u er vaak op uit met een groep of vrienden? Onze voertuigen met 7 en 9 plaatsen bieden alles wat u nodig heeft, en meer ... Er is vast en zeker een monovolume van Peugeot die bij u past, ongeacht of u een auto met 7 plaatsen nodig heeft voor uw bedrijf, of een auto met 9 plaatsen voor uw gezin.

Onze monovolumes met 7 of 9 plaatsen hebben een comfortabel interieur en leveren prestaties waar u kunt op rekenen. Terwijl u als bestuurder geniet van een vlotte rijervaring, kunnen uw passagiers zich ontspannen in een veilige en aangename omgeving.

De auto's met 7 of 9 plaatsen van ons gamma zijn uitgerust met de meest recente innovaties voor aangename ritten naar het strand, school of een vakantiebestemming. De 5008 met 7 plaatsen is voorzien van een Peugeot Multi-flexinterieur. U kunt de zetels naar wens op- of neerklappen in allerlei combinaties.
Ontdek ook het premiumgevoel en het uiterst comfortabele interieur van de gloednieuwe Traveller, het model bij uitstek voor puur rijplezier.