Het Peugeot-gamma

Hoe selecteert u de juiste auto en kunt u zeker zijn van uw keuze? Peugeot begeleidt u door verschillende modellen te vergelijken in de keuzemodule.
Bent u particulier of professional? In ons uitgebreide gamma van modellen met stadsauto's en gezinswagens, berlines en monovolumes vindt u vast wel de Peugeot die bij u past, ongeacht of u een particulier of een professional bent.

/image/79/4/peugeot-208-icegrey-1502pc003-72dpi.7794.jpg

Stadsauto's

Kleinere auto's voor moderne steden
Woon-werkverkeer, shopping of een ontmoeting met vrienden... met onze stadsauto's geraakt u moeiteloos op uw bestemming in de stadsdrukte.

/image/05/7/peugeot-308gti-2017-203-fr.211057.jpg

Sportieve compacte modellen

Krachtige compacte modellen met een uitgesproken stijl
De sportieve compacte modellen van Peugeot staan garant voor een sportieve stijl en sterke prestaties die van het rijden keer op keer een plezier maken. Onze sportieve auto's zullen u overtuigen door hun mooie lijnen, de glanzende chroompartijen en de kenmerkende lichtmetalen wielen in metaallegering. De typische stijl van Peugeot, en nog veel meer...

/image/42/6/peugeot-ion-2014-010-fr.8426.png

Elektrische wagens

Elektrische voertuigen zijn de toekomst !
Peugeot heeft een gamma ontworpen met milieuvriendelijke elektrische auto's en bedrijfsvoertuigen. Deze innoverende elektrische modellen beschikken over technologieën voor vlotte verplaatsingen in de stad en ecologisch verantwoord rijden.

/image/25/7/peugeot-308sw-2017-202-fr.211257.jpg

Breaks

Breaks voor actieve gezinnen en professionals
De breaks van Peugeot bieden alle praktische kenmerken die u dagelijks nodig heeft om de kinderen naar school te brengen, snel wat boodschappen te doen of naar een werkvergadering te gaan. Elk van onze breakmodellen is een toonbeeld van veelzijdigheid. Behoefte aan ruimte? Deze voertuigen beschikken over neerklapbare zetels en bieden zo de nodige ruimte om klein materiaal in te vervoeren.

/image/25/1/peugeot-308sw-2017-201-fr.211251.jpg

Gezinswagens

Gezinswagens die het aangename aan het nuttige paren
Peugeot vindt niet dat praktische kenmerken onverenigbaar zijn met een buitengewone rijervaring. Ons gamma omvat kleine monovolumes, compacte monovolumes en monovolumes voor gezinnen. We hebben modellen voor elk gezin en voor elke bestuurder.

Auto's met 7 en 9 plaatsen

Comfortabele auto's met 7 of 9 plaatsen
Komt u ruimte tekort voor uw kinderen? Worden uw bedrijfsactiviteiten uitgebreid en volstaat uw koffervolume niet meer? Trekt u er vaak op uit met een groep of vrienden? Onze voertuigen met 7 en 9 plaatsen bieden alles wat u nodig heeft, en meer... Er is vast en zeker een monovolume van Peugeot die bij u past, ongeacht of u een auto met 7 plaatsen nodig heeft voor uw bedrijf, of een auto met 9 plaatsen voor uw gezin.

/image/70/5/peugeot_3008_galerie-9-1.68705.jpg

SUV's

SUV's voor moderne gezinnen
Met een optimale combinatie van esthetische en praktische kenmerken biedt het SUV-gamma van Peugeot het maximum op vlak van zowel stijl als efficiëntie. Compact maar toch ruim. Robuust maar verfijnd, aangenaam en zuinig. Of u nu in de stad rijdt of eropuit trekt in de natuur, u vindt ongetwijfeld een SUV van Peugeot naar uw smaak.

BEDRIJFSVOERTUIGEN