508 SW

Peugeot luidt met zijn reiswagen een nieuw tijdperk in. Een meer uitgesproken styling en geavanceerde technologie staan garant voor een weergaloze rijervaring.

KARAKTERVOL DESIGN

i echec de chargement du média

De nieuwe Peugeot 508 SW pakt uit met een meer uitgesproken en eigentijdse styling. Zijn silhouet oogt strakker dankzij een nieuwe horizontale motorkap en een nieuwe, verticaler geplaatst radiatorrooster met de Peugeot-leeuw in het midden.

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

/image/17/9/peugeot_508sw_2014_089_fr_img.27179.jpg

Aan het stuur van de nieuwe Peugeot 508 SW worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Een specifiek onderstel staat immers garant voor een opmerkelijk compromis tussen comfort en rijgenot. 

In de GT-uitvoering munt de 508 SW uit door superieure prestaties, dynamische hernemingen en subliem geluidscomfort.

GEPERFECTIONEERDE TECHNOLOGIE

 Aan boord van de nieuwe Peugeot 508 SW dragen de uitgelezen materialen en verzorgde afwerking bij tot de luxueuze sfeer en het comfort. Elk detail is doordacht om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Een head-up displayi, achteruitrijcamerai, dodehoekbewakingi en navigatiesysteemi, bedienbaar via het grote 7’’ touch screen, dragen bij tot een verhoogde rijveiligheid.   

/image/19/9/peugeot-508-gt-line.27199.jpg

IN ÉÉN OOGOPSLAG

ONTDEK OOK

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik van uw 508?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.