headers showrooms

PEUGEOT 508 RXH

Vanaf 39.331 BTW incl.*

119g i

4.6l i

VEILIGHEID

Met zijn hoogtechnologische veiligheidsuitrusting koppelt de Peugeot 508 RXH superieure prestaties aan een sublieme wegligging.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/69/0/zoom-peugeot_508rxh_2014_052_fr.27690.jpg

Peugeot Connect waakt over u bij een ongeval. Wanneer de airbags of gordelspanners worden geactiveerd, plaatst het systeem automatisch een noodoproep. Een noodoproep kan ook manueel worden geplaatst met de SOS-knop op het dashboard. De wagen wordt dan gelokaliseerd en de nodige hulp wordt ter plaatse gestuurd.

 

/image/69/1/peugeot_508_2014_251_fr_img2_2.27691.jpg

ACHTERUITRIJCAMERA

De achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld.
Zo krijgt de bestuurder via het touch screen een duidelijk zicht op de omgeving achter de wagen.

 

/image/69/2/peugeot_508rxh_2014_028_fr.27692.jpg

PARKEERHULP EN DODEHOEKBEWAKING

Parkeersensoren vooraan en achteraan informeren de bestuurder audiovisueel over de afstand tot obstakels.

Dankzij vier sensoren in de voor- en achterbumper waarschuwt de dodehoekbewakingide bestuurder tijdens het rijden wanneer er zich een voertuig in de dode hoek bevindt. In de buitenspiegel aan de betreffende zijde gaat dan een oranje verklikkerlichtje branden.

 

 

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

/image/66/8/508_2010_111_fr_img.27668.jpg

Hou essentiële info in het oog zonder uw blik af te wenden van de weg!

Het head-up display projecteert deze gegevens in kleur op een neerklapbaar paneel in het gezichtsveld. Zo wordt de bestuurder permanent geïnformeerd over rijsnelheid, snelheidsregeling en navigatiei touch screen, wat de rijveiligheid ten goede komt.

 

 

 

 

BOCHTENVERLICHTING

De bochtenverlichting is uitsluitend beschikbaar in combinatie met Full LED-koplampen en verlicht de binnenkant van een bocht met de LED's wanneer de dimlichten of grootlichten zijn ingeschakeld. Deze functie werkt alleen bij snelheden tot 120 km/u.

 

ELEKTRISCHE PARKEERREM

De elektrische parkeerrem (FSE) wordt automatisch opgezet bij het afzetten van de motor, ook wanneer die afslaat, en automatisch afgezet bij het wegrijden. Manuele bediening is steeds mogelijk door aan de hendel te trekken.

De Hill Assist-functie (FSE) immobiliseert de wagen kortstondig (2 sec.) op een helling ( > 3%) en in de omgekeerde richting van de gekozen versnelling.

ESP

Met zijn stabiliteitscontrole ESP weet de Peugeot 508 RXH een superieure wegligging te combineren met een hoge actieve veiligheidsgraad. De combinatie van een antiblokkeerfunctie (ABS), antispinfunctie (ASR), elektronische remkrachtverdeling (EBV en CBC), noodremfunctie (AFU), antistilvalfunctie (MSR) en intelligente tractiecontrole laat de Peugeot 508 RXH ook veilig rijden op gladde ondergrond.

 

AIRBAGS

/image/69/4/planche_e_508_rxh_v2.27694.jpg

Bij een botsing worden de inzittenden beschermd door 6 airbags: 2 frontale airbags, 2 laterale airbags voorin en 2 gordijnairbags voorin en achterin.