INTERIEUR DESIGN

Het interieur van de 508 is speciaal ontworpen met het oog op maximaal rijgenot en rijcomfort voor bestuurder en passagiers.

ZIN VOOR DETAIL

/image/77/7/peugeot_508_2014_181_fr_img1.26777.jpg

Het fraaie design van de nieuwe Peugeot 508 uit zich in het kleinste detail van het interieur. Stap in en ontdek een interieur dat resoluut is afgestemd op maximaal comfort en rijgenot. De high-tech bestuurdersplaats met head-up display, de uitgepuurde styling van het dashboard en het 7’’ touch screen dragen bij tot een uitgesproken serene sfeer.

Voor de afwerking en bekleding werden de meest nobele materialen gebruikt: chroom, glanzend zwarte lak, matzwarte lak en lederi vormen een elegante combinatie. De nieuwe 508 is een toonbeeld van discrete verfijning.

COMFORT ALOM

/image/79/1/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5082.26791.jpg

Het interieur van de nieuwe Peugeot 508 is speciaal bestudeerd om alle inzittenden nog meer comfort te bieden.

Het is niet alleen bijzonder elegant, ook ruimte en uitrusting dragen bij tot maximaal rijgenot.

/image/77/1/03.26771.jpg

HANDENVRIJ OPENEN EN STARTEN

Uw 508 laat zich vlot ontgrendelen en starten dankzij elektronische herkenning. Een elektronische sleutel, die u niet eens uit uw zak of handtas hoeft te halen, vervangt de traditionele contactsleutel.

Een simpele aanraking van de handgreep volstaat om de deuren te vergrendelen of te ontgrendelen. De motor wordt gestart met een eenvoudige druk op de Start/Stop-knop.

/image/79/3/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_50814.26793.jpg

TALRIJKE OPBERGVAKKEN

Het comfortabele interieur van de nieuwe Peugeot 508 biedt ook tal van opbergmogelijkheden: een opbergvak in de middenconsole, een geventileerd handschoenenkastje, 2 bekerhouders vooraan en 2 achteraani, een fleshouder in elk deurpaneel, een opbergvak onder de armsteun en een uitneembare asbak.

 

QUADRIZONE AIRCONDITIONING

Naast manuele airco en automatische bizone aircoi, is de  Peugeot 508 ook leverbaar met quadrizone aircoiDie kan door elke passagier afzonderlijk worden ingesteld voor optimaal en individueel comfort.
 

BAGAGERUIMTE

De bagageruimte van de nieuwe Peugeot 508 berline is bijzonder handig dankzij de lage laaddrempel. De forse inhoud van 545 l water (515 dm³ volgens VDA) kan worden uitgebreid tot 1.581 l water (1 381 dm³ VDA) door de rugleuningen neer te klappen.

Onder de laadvloer bevindt zich een extra opbergruimte met een inhoud van   48 l water (42 dm³ VDA)i.

 

BEKLEDINGEN

Qua bekleding is er keuze uit diverse soorten stof en leder:

Stof DROP Tramontane
Stof Cocher tramontane
Stof Cocher Guérande/Tramontane
Stof Nervuron Beige Ariès
Half leder Marston Tramontanei
Half leder Marston Tramontane met rode stikselsi
Leder Claudia Tramontanei
Leder Claudia Beige Arièsi
Bruin Nappaleder Cohibai
Nappaleder Tramontanei
Nappaleder Tramontane met rode stikselsi

   

INTERIEUR DESIGN

Navigeer door het interieur