508 BERLINE

Peugeot luidt met zijn reiswagen een nieuw tijdperk in. Een meer uitgesproken styling en geavanceerde technologie staan garant voor een weergaloze rijervaring.

KARAKTERVOL DESIGN

i echec de chargement du média

De nieuwe Peugeot 508 pakt uit met een meer uitgesproken en eigentijdse styling. Zijn silhouet oogt strakker dankzij een nieuwe horizontale motorkap en een nieuw, verticaler geplaatst radiatorrooster met de Peugeot-leeuw in het midden. De hertekende achterbumper oogt een stuk stoerder. Met zijn gespierde en moderne looks is de nieuwe berline van Peugeot een echte blikvanger.

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

/image/78/2/la_nouvelle_peugeot_508.26782.jpg

Aan het stuur van de nieuwe Peugeot 508 worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Maak kennis met efficiënte BlueHDi en Hybrid4-motoren van de laatste generatie. Of de nieuwe Euro 6 1.6 THP 165 S&S benzinemotor.i
Samen met een geperfectioneerd onderstel staan deze nieuwe krachtbronnen garant voor een weergaloze rijervaring.

 

GEPERFECTIONEERDE TECHNOLOGIE

Aan boord van de nieuwe Peugeot 508 dragen de uitgelezen materialen en verzorgde afwerking bij tot de luxueuze sfeer en het comfort.

Elk detail is doordacht om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Een head-up displayi, achteruitrijcamerai, dodehoekbewakingi en navigatiesysteemi, bedienbaar via het grote 7’’ touch screen, dragen bij tot een verhoogde rijveiligheid.

/image/78/4/peugeot-508-gt-line.26784.jpg

IN ÉÉN OOGOPSLAG

ONTDEK OOK

Hoeveel bedraagt het gemiddelde verbruik van uw 508?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.