/image/00/4/peugeot_5008_header.27004.jpg

INTERIEUR

Ondanks zijn compacte en gestroomlijnde buitenkant, beschikt de Peugeot 5008 toch over een ruim en ergonomisch verantwoord interieur.

DASHBOARD

/image/03/1/poste_de_conduite_960x460.27031.jpg

Het licht gekantelde dashboard is uitgevoerd in kwaliteitsmaterialen en harmonieert perfect met de dynamische koetswerkbelijning. Het interieur wordt gekenmerkt door exclusieve afwerkingsdetails : gestyleerde handgrepen, zwart gelakte middenconsole, chroomlijsten...

Via het hoogtechnologische bedieningspaneel kunnen zowel de airco als audio- of telematicasystemen worden bediend.

MODULAIR ALS GEEN ANDER

Met 5 tot 7 zitplaatsen* biedt de monovolume 5008 de mogelijkheid om de zit- en laadruimte naar believen te configureren voor alle denkbare activiteiten.

Voor maximale vrijheid kunnen alle zetels afzonderlijk worden neergeklapt zodat uw 5008 optimaal kan worden afgestemd op het aantal passagiers en hun bagage. De zetels op de 2e en 3e rij* kunnen volledig vlak in de laadvloer worden verzonken om nog meer laadruimte vrij te maken.

Ook de voorpassagierszetel kan worden neergeklapt** waardoor ladingen tot 2,76 m lang kunnen worden meegevoerd in alle modulariteit zonder dat er ook maar één zetel moet worden verwijderd.

* Optie
**In optie naargelang de versie

GLAZEN PANORAMISCH DAK

/image/04/1/peugeot-5008-interieur-cielo-600.27041.jpg

Met het glazen panoramisch dak en de gigantische voorruit heeft de beglazing van de 5008 een totale oppervlakte van 3,39 m², wat de inzittenden een unieke rijervaring en maximaal rijcomfort garandeert.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

/image/99/4/rangements-1920x1080.26994.jpg

Het interieur van de 5008 biedt tal van slimme opbergmogelijkheden voor het hele gezin.

Vooraan is de grote middenconsole voorzien van luchtventilatie. Grote vakken in de deuren vullen het handschoenkastje en het opbergvak onder het stuur aan.

De passagiers op de 2e zetelrij beschikken over vlot bereikbare opbergvakken in de laadvloer en de deuren.

Op de 3e rij* zitten er ook opbergvakken onder de armsteunen.

* Optie

KOFFER

In de vijfzitsconfiguratie heeft de bagageruimte een inhoud van 823 liter.

Voor een maximaal laadvolume kunnen de twee achterste zetelrijen* volledig vlak in de laadvloer worden neergeklapt.

Ook de voorpassagierszetel kan worden neergeklapt**, waardoor ladingen tot 2,76 m lang kunnen worden meegevoerd in alle modulariteit zonder dat er ook maar één zetel moet worden verwijderd.

* Optie
**In optie naargelang de versie

/image/04/8/peugeot-5008-interieur-confort-445.27048.jpg

COMFORT

De 5008 verwent zijn passagiers met bijzondere attenties. Zo openen klaptafeltjes achteraan op de zetels van boven naar onder, zodat ze de benen niet hinderen.

De zetels op de tweede rij zijn verstelbaar in lengte en helling. De 5008 is ook uitgerust met rolgordijnen op de 2e en 3e rij* die bescherming bieden tegen de zon.

*Standaard of optie naargelang de versie

 

/image/04/9/confort-600x400.27049.jpg

PACK VIDEO

Met het Video Pack kunnen de achterpassagiers zich heerlijk ontspannen tijdens lange ritten : een draagbare videospeler, spelconsole en DVD-speler kunnen worden aangesloten.

De beelden kunnen worden bekeken op twee 7'' schermen die achterin de hoofdsteunen zijn geïntegreerd terwijl het geluid wordt weergegeven door twee draadloze Bluetooth® hoofdtelefoons met oplaadbare batterij.

* In optie naargelang de versie

BESTUURDERSPLAATS

/image/05/0/peugeot-5008-interieur-poste-600.27050.jpg

De bestuurdersplaats is resoluut afgestemd op het comfort van de bestuurder. De hoge zitpositie en grote voorruit bieden een uitstekend zicht op de weg en geven een veilig gevoel.

Het stuur staat ongeveer in dezelfde hoek als dat van een berline, wat eveneens bijdraagt tot meer rijgenot en -comfort.

De doordachte ergonomie biedt de bestuurder vlot toegang tot alle bedieningselementen en maakt instrumenten en informatie perfect afleesbaar.

BEKLEDINGEN

Kies uw bekleding uit de beschikbare keuze in stof of leder.

  • Leder Tramontane Zwart*
  • Stof Strada Tramontane Zwart
  • Stof Ligne Tramontane Zwart

*Optie