/image/00/4/peugeot_5008_header.27004.jpg

PEUGEOT

5008 MONOVOLUME

De nieuwe Peugeot 5008 is een bron van inspiratie en genot : met zijn elegant design, moduleerbaar interieur, royale binnenruimte en ergonomische bestuurdersplaats wordt reizen weer een waar plezier.

5 REDENEN OM DE 5008 TE KIEZEN

RANKE STYLING

De nieuwe 5008 interpreteert de vormtaal van het merk op elegante wijze, met onder andere een nieuw front, koplampen met nieuwe lichtsignatuur, vloeiende lijnen en een ruim bemeten beglazing vanuit elke hoek.

MODULARITEIT

Met 5 tot 7 zitplaatsen* biedt de monovolume 5008 de mogelijkheid om de zit- en laadruimte naar believen te configureren voor alle denkbare activiteiten.

Voor maximale vrijheid kunnen alle zetels afzonderlijk worden neergeklapt zodat uw 5008 optimaal kan worden afgestemd op het aantal passagiers en hun bagage. De zetels op de 2e en 3e rij* kunnen volledig vlak in de laadvloer worden verzonken om nog meer laadruimte vrij te maken.

Ook de voorpassagierszetel kan worden neergeklapt** waardoor ladingen tot 2,76 m lang kunnen worden meegevoerd in alle modulariteit zonder dat er ook maar één zetel moet worden verwijderd.

* Optie
**In optie naargelang de versie

KOFFER

In de vijfzitsconfiguratie heeft de bagageruimte een inhoud van 823 liter.

Voor een maximaal laadvolume kunnen de twee achterste zetelrijen* volledig vlak in de laadvloer worden neergeklapt.

Ook de voorpassagierszetel kan worden neergeklapt**, waardoor ladingen tot 2,76 m lang kunnen worden meegevoerd in alle modulariteit zonder dat er ook maar één zetel moet worden verwijderd.

* Optie
**In optie naargelang de versie

GLAZEN PANORAMISCH DAK

/image/02/1/peugeot-5008-interieur-cielo-600.27021.jpg

Met het glazen panoramisch dak en de gigantische voorruit heeft de beglazing van de 5008 een totale oppervlakte van 3,39 m², wat de inzittenden een unieke rijervaring en maximaal rijcomfort garandeert.

ACHTERUITRIJCAMERA

/image/02/2/camera-de-recul-600x400.27022.jpg

Een achteruitrijcamera* wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld, zodat de bestuurder makkelijk achteruit kan manoeuvreren door het beeld op het scherm te checken.

* In optie naargelang de versie

Vind een Peugeot-verkooppunt van Peugeot

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.