308 SW

EXTERIEUR

De nieuwe Peugeot 308 SW, die onlangs werd verkozen tot auto van het jaar 2014, valt op door zijn uitgepuurde, hoogtechnologische en elegante styling die tot in het kleinste detail werd herzien.

PUUR DESIGN

i echec de chargement du média

De nieuwe Peugeot 308 SW valt op door zijn moderne, strakke en verfijnde stijl. Zijn gestrekte lijnen laten hem atletisch en elegant ogen. De ruim bemeten beglazing accentueert de dynamische looks en laten een ruim interieur vermoeden.

PURE KWALITEIT

/image/91/2/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308-sw.24912.jpg

Elk aspect, elk oppervlak, elk detail van de nieuwe Peugeot 308 SW werd met de grootste zorg bejegend.

Vanaf de ontwerpfase werd bijzonder veel aandacht besteed aan minimale spelingen en naden. De lichtsignatuur vooraan, achteraan en binnenin gaat gepaard met LED's in de buitenspiegels, wat resulteert in een evenwichtig geheel. Ten slotte zijn ook het verchroomde radiatorrooster en de kofferlijn typerend voor de superieure kwaliteit van de nieuwe Peugeot 308 SW.

RIJERVARING

/image/91/3/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308-sw.24913.jpg

Neem plaats achter het kleine stuur en ervaar uitgekiende ergonomie. De besturing is intuïtief en precies voor een veilig en dynamisch rijgedrag.
Rijcomfort is verzekerd dankzij een specifieke ophanging, gezonde wegligging en doorgedreven geluidsisolatie. Tal van rijhulpsystemen zorgen voor nog meer rijveiligheid en rijgemak.

LICHTSIGNATUUR

i echec de chargement du média

Een gesculpteerd rooster en perfect geïntegreerde koplampen maken het front van de nieuwe Peugeot 308 SW meteen herkenbaar.
Koplampen en achterlichten maken gebruik van Full LED-technologie (vanaf de uitvoering Allure). De katachtige blik van de nieuwe Peugeot 308 SW gaat gepaard met LED-richtingaanwijzers in de zijspiegels voor een onweerstaanbare topklasse look.

ACHTERLICHTEN

i echec de chargement du média

De achterlichten zijn net als bij de berline doorgetrokken op de flanken en resulteren in een ongeziene en hoogtechnologische C-lichtsignatuur dankzij 42 opaliserende LED's*. Met drie extra LED's voor de remlichten tellen de achterlichten in totaal dus 48 LED's.
Deze signatuur herinnert aan de 508 SW en 508 RXH, waarmee de nieuwe Peugeot 308 SW duidelijk verwant is met de grote breaks van het merk.

*100% LED-verlichting