208 GTi

TECHNOLOGIE

De hoogtechnologische uitrusting van de PEUGEOT 208 GTi komt niet alleen de efficiëntie en rijveiligheid maar ook het rijgenot en het rijcomfort ten goede.

ONDERSTEL

/image/95/7/peugeot_208_2015_184_fr.25957.jpg

De emotie is voelbaar vanaf de eerste meters. Met zijn uitgekiend ondersteli, stuggere vering en een grotere spoorbreedte (+10 mm vooraan en +20 mm achteraan) is de PEUGEOT 208 GTi altijd en overal een toonbeeld van wendbaarheid en precisie. 

De combinatie van de PEUGEOT i-Cockpit met een compact stuur, een aangepast onderstel en een geoptimaliseerd gewichti zorgt de PEUGEOT 208 GTi voor een perfecte mix van rijcomfort en sportieve handling, een garantie voor weergaloos rijgenot, in alle veiligheid.

 

 

VERLICHTING

/image/55/9/peugeot_208_2015_186_fr.12559.jpg

LED-KOPLAMPEN

De standaard halogeenkoplampen met rechthoekige inwendige structuur, lichtgeleider en richtingaanwijzer met flat-guide LED-technologiei produceren een fijne lichtbundel en bezorgen de PEUGEOT 208 GTi een karakteristieke, priemende blik.

Deze koplampen garanderen een optimaal zicht in alle omstandigheden, met name naast de weg en in bochten.

De dagrijlichten en richtingaanwijzers zijn van het LED-type. Deze laatste omvatten de koplampen en laten de PEUGEOT 208 GTi katachtig en verleidelijk ogen.

 

/image/56/0/peugeot_208_2015_187_fr.12560.jpg

HIGH-TECH ACHTERLICHTEN

De hoogtechnologische achterlichten van de PEUGEOT 208 GTi met matrode 3D LED-strepen accentueren het technologische en sportieve karakter van de PEUGEOT 208 GTi.

 

CONNECTIVITEIT

/image/56/2/peugeot_208_2015_624_fr.12562.12562.jpg

GECONNECTEERDE 3D-NAVIGATIEi EN SPRAAKHERKENNING

Reis in alle sereniteit aan boord van uw Peugeot 208 GTi met de nieuwe geconnecteerde 3D-navigatiei en spraakherkenning waarmee navigatie, telefoon en diverse media kunnen worden bediend zonder het stuur los te laten.

TomTomi services (verkeersinfo, tankstations, parking, weerbericht, lokaal zoeken) tonen in real time alle belangrijke info onderweg.

Voor nog meer rijveiligheid en gemoedsrust onderweg, is de Peugeot 208 GTi leverbaar met de optie Gevarenzonesi.

Indien de wetgeving in Europa dat toelaat, geeft de geconnecteerde 3D-navigatie de positiei van vaste of mobiele snelheidscontroles, trajectcontroles, roodlichtcamera’s en zwarte punten aan.

/image/25/1/peugeot-208-2017-021-fr.249251.jpg

MIRROR SCREENi: DE SPIEGEL VAN UW SMARTPHONE

Met de functie Mirror Screen kunnen smartphone applicaties die compatibel zijn met Android AutoTMMirrorlink® of Apple CarplayTMi worden bediend via het  touchscreen van uw Peugeot 208 GTi.

MYPEUGEOT APP & PEUGEOT CONNECT PACKS

/image/26/1/peugeot-208-2017-008-fr.249261.jpg

PEUGEOT CONNECT PACKSi

Voor nog meer comfort en veiligheid zijn er voortaan drie nieuwe packs met geconnecteerde diensten beschikbaar:

  • Monitoring Pack: virtueel onderhoudsboekje (automatische opvolging van de kilometerstand en onderhoudsherinnering) en ecorijden (gepersonaliseerde tips op basis van de rijstijl).
  • Mapping Packi: lokalisatie van het voertuig om een parkeerplaats te vinden en e-mail alerts over het gebruik (buiten een bepaalde zone of tijdsbestek), weergave van huidige en voorbije ritten.
  • Tracking Packi: bij diefstal wordt de positie van de wagen gemeld aan de politie.

MYPEUGEOT APPi

Deze applicatie werkt met een Bluetooth®-verbinding en het touchscreen van de wagen of PEUGEOT Connect Packs. In combinatie met een compatibele smartphone worden op basis van voertuiggegevens (positie, kilometerstand, verbruik, controlelampjes...) de volgende functies beschikbaar gesteld:

  • Onderhoud en alarm: onderhoudsherinneringen.
  • Find My Car (voertuig lokaliseren): om vlot een geparkeerde wagen terug te vinden.
  • Last Mile Guidance (navigatie voortzetten): nadat de wagen is geparkeerd, kan de bestemming te voet worden bereikt (vereist een GPS)
  • Autonomie: controleer het brandstofpeil en het resterende rijbereik tussen twee ritten in.
  • Ritstatistieken: na elke rit kan de belangrijkste info worden opgevraagd, zoals duur, gemiddeld verbruik en afgelegde afstand.