headers showrooms

PEUGEOT 208 Berline 3-deurs

Vanaf 16.247 BTW incl.*

103g i

4.5l i

208 GT LINE

Het gamma van de PEUGEOT 208 wordt naar boven toe uitgebreid met de karaktervolle, dynamische en sportieve GT Line.

3 REDENEN OM DE 208 GT LINE TE KIEZEN

KARAKTERVOLLE STYLING

/image/21/3/peugeot-208-2017-036-fr.257213.jpg

INTUÏTIEF EN INTENS RIJGEDRAG

/image/12/0/peugeot-208-2017-002-fr.265120.jpg

EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID

/image/39/2/new_208_moteur_eat6.25392.jpg

KARAKTERVOLLE STYLING

De PEUGEOT 208 GT Line is een sportieve en stijlvolle auto met een karaktervol design. Aan de buitenzijde is hij te herkennen aan:

  • "Equalizer"-grille met rode 3D-accenten
  • Speciale gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen Caesium
  • Buitenspiegelkappen in Noir Perla Nera
  • Verchroomde zijruitomlijstingen
  • Verchroomd uitlaatsierstuk
  • GT Line-logo's op de grille, de voorschermen en de achterklep
  • De rode merknaam PEUGEOT op de neus en de achterzijde
  • Achterste zijruiten en achterruit met extra getint glas

.

INTUÏTIEF EN INTENS RIJGEDRAG

/image/39/1/peugeot_208_gtline_sensations_960x460.25391.jpg

Geniet ook van een kwaliteitsvol en uitgesproken sportief interieur dat enkele familietrekjes met de legendarische GTi vertoont.

Om de opwindende maar veilige rijervaring in de PEUGEOT i-Cockpit compleet te maken, is de nieuwe PEUGEOT 208 GT Line uitgerust met geavanceerde technologie uit het 208-gamma:

- Achteruitrijcamerai: vergemakkelijkt het manoeuvreren.
- Park Assisti: actief rijhulpsysteem dat het parkeren vergemakkelijkt.
- Mirror Screeni : functie waarmee uw Smartphone kan worden bediend via het aanraakschermiAlleen de gecertificeerde applicaties MirrorLink™ of AppinCar werken bij stilstand of al rijdend. Bepaalde functies zullen weliswaar al rijdend niet toegankelijk zijn. Bepaalde inhoud die gratis ter beschikking is via uw smartphone vraagt een betalende onderschrijving van eenzelfde type applicatie gecertificeerd door MirrorLink™ of AppinCar.
De functie Mirror Screen is mogelijk via de technologie MirrorLink™ voor telefoons type Androïd, BlackBerry en Windows Phone, compatibel met MirrorLink™ en via AppinCar voor telefoons type iOS, onder voorbehoud van een telefoonabonnement met internettoegang via uw operator. Nieuwe smartphones zullen geleidelijk aan met deze technologieën worden uitgerust.


Om veiligheidsredenen mag het scherm alleen worden bediend bij stilstand.

EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID

De PEUGEOT 208 GT Line is leverbaar met 3 en 5 deuren met 1.2 l PureTech 110 pk S&S benzinemotor en 1.6 l BlueHDi 100 en 120 pk S&S dieselmotor. Deze efficiënte motoren voldoen aan de Euro 6-norm (in Europa).

De 1.2 l PureTech 110 pk S&S benzinemotor is leverbaar met de EAT6 zestrapsautomaat met Quickshift-technologie die het schakelen sneller en soepel laat verlopen voor superieur rijgenot.

De PEUGEOT 208 GT Line is ook bijzonder veilig met Active City Brakei. Een automatisch remsysteem dat een botsing bij lage snelhedeni helpt voorkomen of beperken indien de bestuurder niet reageert.

 

ONTDEK OOK

HOEVEEL BEDRAAGT HET GEMIDDELDE VERBRUIK VAN UW 208?

Om klanten beter te informeren, biedt de Groep PSA toegang tot onafhankelijke, gecertificeerde meting van het reële verbruiki.

VIND EEN VERKOOPPUNT

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.